Perezove "muke" - Haland ili Mbape, a tu je i "milioner"!

Autor: Stefan Matić
sreda 14.10.2020.
09:34
Izvor: Sportske.net

Sprema se nova era Galaktikosa.

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Real Madrid je štedeo tokom prelaznog roka, Madriđani praktično nikog nisu doveli tokom ovog leta i jeseni, ali prave se veliki planovi za naredni jul/avgust.

Dve poznate želje jesu Kilijan Mbape i Erling Haland.

Francuzu ističe ugovor juna 2022. godine, tako da će na već naredno leto PSŽ morati da prelomi da li će prodati svog ponajboljeg igrača. Sa druge strane Norvežanin iz BVB-a je projektovan kao naslednik iskusnog Benzeme. Francuz ima 32 godine, izgleda da pokušaj sa Lukom Jovićem nije baš uspeo.

Perez će morati dobrano da izdvoji za tandem budućnosti, španski mediji prenose da je u meta još jedan član Borusije Dortmund.

U pitanju je 17-godišnji Đovani Rejna. Amerikanac je novi hit "milionera". Ove sezone je odigrao pet utakmica sa učinkom od dva gola i četiri asistencije - jasno da je Amerikanac naredna velika stvar iz Dortmunda. Igra na poziciji 'desetke', tinejdžer je takođe odličan i na krilnim pozicijama.

Djovani Rejna

U Borusiji je od jula prošle godine, ugovor mu ističe narednog leta - videćemo šta će Madriđani uraditi. Jasno pitaju se "milionera", mada tim sa "Signal Iduna parka" ima tradiciju da ostaje bez najboljih igrača čim procvetaju.

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 15.10.2020
00:00

Haland kada je potpisivao ugovor je sa ocem i Rajolom trazio da ima otpusnu klauzulu 50m eura, na kraju su se dogovorili, da mu je ugovor do 2024 godine, ali da od 2021 godine, njegova klauzula bude 75m eura.

Sto se Mbapea tice, sa tim da ulazi u poslednju godinu ugovora, neki bas bas maksimum je 175m eura da uzmu za njega, mada realnije je oko 130.

Tako da Real, ako obojicu bude hteo da dovede, potrosice tek 200-250m eura, sto za njih, posebno posle ovih godina stednje, uopste nije puno.

avatar
Offside
Wednesday, 14.10.2020
18:25

Mbape kakav Haland?Kilijan moze da igra i po krilu i spica tako da svejedno dobijamo spica i ako dovedemo Mbapea.Haland bi po meni napravio pravi potez da ostane jos 2 god. u Dortmundu koji je prava sredina za formiranje i onda ode negde,pod uslovom da ima potrebe i zelje naravno.Talenat je i ne dovodim to u pitanje ali nama vise znaci Mbape nego Haland i to je jasno.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 14.10.2020
16:12

Reuma kao pojačanje nije potreban, eventualno ukoliko bi bio dostupan po sniženoj ceni zbog isticanja ugovora..