Perezova poruka za Pepa, transfer na pomolu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.12.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net

Sasvim je jasno šta klub španskog stručnjaka treba da uradi.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Nije tajna da je Pep Gvardiola veoma zainteresovan za saradnju sa vezistom madridskog Reala Iskom.

Španski reprezentativac je na marginama kod Santijaga Solarija, Argentinac je bacio u drugi plan Iska i Asensija, a potonji bi takođe mogao u Premijer ligu, više OVDE.

Što se tiče Iska, koji je nezadovoljan svojim statusom u klubu, on je navodno svojim kolegama i rekao da želi da promeni sredinu, pa kada spojimo dva i dva, čini se da bi Španac lako mogao da završi na "Etihadu".

Transfer bi mogao da se odigra i u januaru, iako je Gvardiola izjavio da Siti neće kupovati nove igrače na zimskoj pijaci, ali bi Isko definitivno bio pravo novogodišnje iznenađenje za sve fanove Sitija.

Zbog situacije u Madridu je Španac stavljen na vrh liste želja "Građana", ali problem je što je Isko vezan ugovorom sa "Los Blankosima" do 2022. godine i u saradnji sa Realom ima otpusnu klauzulu od 700 miliona evra.

Tako je sasvim jasno da ga se Real neće tek tako odreći i da će zainteresovana strana morati da ih "oduva" ponudom.

Siti je navodno spreman da ponudi oko 90 miliona evra, ali su iz Reala poslali signal da neće prihvatati ponude manje od 100 miliona evra!

Tako je jasno da će Mančester siti morati da obare neke rekorde kako bi angažovao Iska, najpre svoj rekord za angažovanje fudbalera, a potom i rekord Reala kada su prodaje u pitanju, setimo se da je letos taj rekord oborio Kristijano Ronaldo, tačnije Juventus, koji je Portugalca platio upravo 100 miliona evra.

Dakle, poruka za zainteresovane strane je jasna, nadmašite Juventus i imaćete Iska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maksimus
Tuesday, 18.12.2018
16:54

Nema od toga nista

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.12.2018
08:19

Odlican igrac, nzm sto ne igra u Reali

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.12.2018
08:19

Odlican igrac, nzm sto ne igra u Realu

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 18.12.2018
08:08

Mora neko onda o otići...

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 18.12.2018
01:34

Isko i treba da ide kod trenera koji ce od njega napraviti klasu, a Gvardiola je pravi covek za to. Ovi treneri koji sada dolaze da treniraju Real apsolutno nemaju nikakvu filozofiju niti pristup igri, naravno tu se vode i neke politike, pa Solariju pre igra Vaskez nego Isko sto je van svake pameti, jer ko iole prati Real vidi koliko je Iskov kvalitet daleko bolji u odnosu na Lukasa. Zao mi je sto ce Isko na kraju otici, ali tu je najvise kriv Perez jer ne dovodi trenere sa reputacijom vec dovodi neke levate koji ce tu biti samo piuni i slusati sta im se kaze. Zato je Zidan i otisao.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 18.12.2018
00:45

Nebih imao nista protiv da prodamo Pogbu i taj novac prusmjerimo na Isca

avatar
Rikardo Roča
Tuesday, 18.12.2018
00:28

Isko nije na nivou Debrujnea i Silve. Tu je negde u klasi sa Bernardom Silvom. Tu je i Gundogan koji je statičniji od Iska,ali koji je takodje dobar igrač
City ima i Fodena koga ce forsirati narednih godina. Ne vidim zasto je on potreban Citiju koji ima zadnjeg veznog od 33. I koji bukvalno nemam levog beka,koji je stalno povredjen. Dati 100 mil za nepotrebnog igrača. A moze da uzme Nevesa za 50-60 i npr. Firpa ili Tiernija iz Seltika za 20 tak m. I ostane ti 20-30 a rešio si probleme.

avatar
Karambol
Tuesday, 18.12.2018
00:12

Bezpotrebno gomilanje igraca u napadu.. Bolje nega juri zadnjeg veznog i levog beka.

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 18.12.2018
00:01

Ovi seici bolje da kupe celu UEFA i da se igraju Fmenadzera,ionako ne vazi taj famozni FFP za njih