Perez sve isplanirao, poker "Galaktikosa" za dve godine, prvi stiže ovog leta!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.08.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Ako Real uspe u ovim namerama, nema sumnje da će dominirati u narednoj deceniji...

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Real Madrid je napravio plan od koga neće odstupiti. Već su prodali Hakimija, sigurno će se osloboditi nekoliko igrača uključujući i Jovića, Majoral je blizu Lacija, a klub će napustiti verovatno i Reguljon koji ima ponude iz PL, plus Sebaljos koji je na pozajmici u Arsenalu i Džejms Rodrigez.

Bejla ne mogu da oteraju, neće puno kupovati, a plan je da se u naredne dve godine dovedu četiri "Galaktikosa", verovatno najbolji mladi igrači na svetu.

Prvi stiže ovog leta, "AS" piše da je Benoa Badiašlile iz Monaka blizu dolaska, da Zidan insistira da se dovede mladi igrač koji bi u budućnosti trebalo da formira partnerstvo sa Varanom. Njegova cena je oko 40 miliona evra.

Narednog leta bi trebalo da stigne novi tandem iz Francuske, Kamavinga iz Rena koga su Bretonjci odbili da puste ove sezone, čini se da će Real sačekati, kao i u slučaju Mbapea.

Sjajni napadač PSŽ bi mogao da potpiše novi ugovor, ili da jednostavno pusti da dođe u poslednjih 12 meseci. Perez neće kvariti odnose sa PSŽ, čeka ishod, ali je spreman da narednog leta plati ogroman novac za Mbapea.

Bonus baner

Njemu bi u leto 2022. trebalo da bude priključen i Haland, dogovara se već sa Rajolom, ali i ocem igrača, da još dve sezone ostane u klubu, u Dortmundu, a da onda uz klauzulu od 75 miliona evra plus proviziju stigne u Real.

Poker asova kojim Perez planira vladavinu Reala u narednoj deceniji uz igrače poput Kuba, Odegarda, Asensija, ali i Mendija i jasno još igrača iz "Fabrike" koja sada regularno izbacuje odlične fudbalere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 03.08.2020
21:37

Pitanje je moze li se cekati toliko pogotovo sto se tice spica.Benzema je klasa ali tu su i godine a leto 2022 su jos 2 godine na kontu Benzeme i pitanje je u kakvoj ce formi biti do tada.Sa Mbapeom se ne treba zuriti,na krilima smo popunjeni (ne kazem da imamo bolje igrace od njega) i svakako da treba sacekati da se oslobodi mesto da neko skup ne sedi na klupi.Kamavinga treba da se dovede vec na zimu ako je moguce a ovaj klinac iz Monaka je neproveren i nedovoljno dokazan i sa tim treba sacekati barem jos sezonu.

avatar
Mad Max
Monday, 03.08.2020
14:09

Реалова Кантера одн. ''Фабрика'' годинама ради много бољи посао од ''Ла Масије''.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 03.08.2020
12:27

Koja crna fabrika svi navedeni su kupljeni a ne iz Realove skole

avatar
Algebrons
Monday, 03.08.2020
11:29

''...jasno još igrača iz "Fabrike" koja sada regularno izbacuje odlične fudbalere. ...'' - Kastilja nije izbacila bukvalno nijednog kvalitetnog igrača osim Karvahala zadnjih 10 godina. Lukas Vaskez je još jedan koji je bio u nekoj rotaciji. Jedino ako u Realovu školu računate igrače kao što su Rodri, Vinisijus, Valverde, Odegard... koji su masno plaćeni u ranoj fazi profesionalne karijere.

avatar
Guti
Monday, 03.08.2020
17:46

Ako igrač prodje kroz Realovu akademiju, onda je igrač iz Fabrike kao i svaki drugi igrač, znači iz Realove škole. Štos je samo u tome da bi Real več rano došao do odredjenih bisera, morali su jih papreno platiti, ali to ne menja činjenicu da su prošli kroz Realovu Akademiju.

avatar
Algebrons
Friday, 07.08.2020
19:15

Igrač od 19 godina koji je plaćen Flamengu (ili Santosu) 50 miliona i od prve svoje sezone u kraljevskom klubu je prvotimac, nikako nije prošao Realovu akademiju.