Perez strpljiv, Zidan frustriran, novo ime na meti Reala?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.08.2019.
08:03
Izvor: Sportske.net

Francuz ima jasnu viziju tima, ali predsednika zanima samo jedno i to je razlog za očaj francuskog trenera.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Nema promene, Real želi Nejmara, pregovaraju sa Parižanima, mada je njihova prva ponuda odbijena. Za njih nije problem 100 miliona, kao ni da ustupe Kejlora Navasa, već to jer Leonardo ne želi Bejla ili Džejmsa Rodrigeza.

Sa druge strane, Florentino Perez veruje da će strpljenje biti ključ i da u finišu prelaznog roka može da stigne do Brazilca.

To pojačava frustraciju Zidana, od Pogbe nema ništa, čak i da ne dođe Nejmar. Naime, Junajted je obavestio Real da neće pregovarati o bilo kakvoj ponudi jer ne žele da prodaju Francuza, niti imaju zamenu.

To je Zidana okrenulo Van de Beku iz Ajaksa, ali Florentino ne haje, i dalje je prioritet Nejmar.

Pojavilo se još jedno ime, Mark Roka iz Espanjola, koga hoće i Bajern. Ovaj 22-godišnji mladi reprezentativac bi bio idealan dubler za Kazemira.

Naime, Realu je potreban još jedan igrač takvog tipa, fudbaler koji će doneti čvrstinu na sredini terena, Zidan se plaši, a analitičari mu daju za pravo, da ako se Kazemiro povredi praktično ostaje bez rešenja na toj poziciji.

Ali, kako rekosmo, Perez ima nameru da do samog kraja čeka i ugrabi Nejmara, što je pre svega marketinški potez, jer Zidan smatra da mu u ovom trenutku Nejmar nije potreban...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 23.08.2019
16:37

ZiZu-u ne trebaju igraci vec sudije. Ni 5 Neymara mu nece pomoci ne bude li mu Perez doveo sudije. Ko bi danas pominjao Kazemira da on ne moze da umlacuje i sakati protivnicke fudbalere bez da dobije i zuti, a kamoli crveni karton?

avatar
Paul Kersey
Friday, 23.08.2019
15:09

Perez je uvideo da alžirac lupeta i da ako ga pusti da on odabira igrače - desiće se propast.

avatar
Don Carlo
Friday, 23.08.2019
15:59

potpuno se slazem, malo je reci lupeta

avatar
Liga BBVA
Friday, 23.08.2019
14:44

Perez ima svoju cifru i za igrače koji mu više trebaju od Neymara i nema nameru da se cenka sa jajarama poput PSG-a. I potpuno je u pravu, pogotovo u ovoj situaciji koja je kao pravljena za njega: čeka do kraja roka kada će mu PSG svakako prodati Neymara pod njegovim uslovima... ili neće, al' ga onda baš zabole da baca 50 ili više miliona evra preko kvote koju je odredio za Neymara.

avatar
Offside
Friday, 23.08.2019
10:51

Apsolutno nam nije potreban Roka.Od igraca sredine terena imamo i previse zvezda Krosa,Modrica,Kazameira,Iska,Asensia,Rodrigeza i dovodjenje Roka koji nece ni igrati je cisto bacanje para.E sada dovodjenje Nejmara povlaci posledice a ne bih komentarisao da li je pametno dati 100 mil. i Zuniora ili Varana kao deo trampe...

avatar
Red to the bone
Friday, 23.08.2019
09:33

Dovetite mu Pogbu, on će spasiti Real

avatar
CZYNWA
Friday, 23.08.2019
09:11

Veliki Zizu je gresku zivota napravio povratkom u Real. Sa Perezom se ne moze raditi, osim ako cutis i slusas sta ti kaze, a Zizu ipak nije bilo ko, da mu se moze naredjivati.

avatar
Don Carlo
Friday, 23.08.2019
16:01

mislis li ti da iko normalan trazi pogbu i jos da ga plati 200m. Stvarno ? Jos nikakve alternative nema. Pa recite mi kako iko razuman moze pored Eriksena da trazi onakvog cirkus igraca. Ma dajte ljudi, svidjao se Perez nekom ili ne (mn se mnogi njegovi potezi nijesu svidjeli) za ovo je covjek u pravu

avatar
Paul Kersey
Sunday, 25.08.2019
02:11

Pa taj Zizu je na perezovoj selekciji igrača "ni kriv ni dužan" uzeo 3 LŠ, pa sad tripuje da je trener. Što god je radio na svoju ruku - uprskao je.