Perez se pokajao što ga nije prodao, cena prepolovljena!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.10.2017.
09:33
Izvor: Sportske.net

Odbio da posluša Zidana, sada je kasno...

EPA/J.P.GANDUL
EPA/J.P.GANDUL

Povezane vesti

Španski mediji su i dalje neumorni u licitiranju oko sudbine Gareta Bejla. Naime, "Don Balon" tvrdi da su se u Realu pokajali, izgubiće mnogo novca na Velšaninu.

Murinjo je letos bio spreman da uloži više od 100 miliona evra u Velšanina, Zidan nije imao ništa protiv, ali se isprečio Florentino Perez. Prema tvrđenju lista to je stopiralo dolazak Mbapea, iz jednostavnog razloga što za mladog Francuza nije bilo mesta.

Problem sa Bejlom je ostao, on praktično nije standardan, delom zbog povreda koje ga muče, delom zbog činjenice da Real bolje deluje u 4-4-2 formaciji. Zidan smatra da bi trebalo da forsira mlađe igrače na račun Velšanina koji se nije od početka uklopio.

Mnogi ga krive što se nije potrudio, ostao je distanciran, nikada sebe ne posmatra kao deo svlačionice, a od klupskih drugova blizak je jedino sa Modrićem, sa kojim je igrao u Totenhemu.

Bejl Bale

Bejl neće uspeti da nasledi Ronalda ni kao brend, to je odavno jasno, upravo tome se nadao Florentino Perez kada je platio svetski rekord za Velšanina.

On je sada prelomio, spreman je da narednog leta pusti Bejla, ali je cena ovog fudbalera pala, u Španiji tvrde da ni Junajtedu ne pada na pamet da plati 100 miliona.

Bejl je inače odigrao 159 mečeva za Real, dao 70 golova, što je dobar prosek, ali statistika na neki način vara, s obzirom na broj golova koje "Los Blankosi" postižu.

Sa druge strane, nije za ove četiri godine unapredio svoju igru u defanzivi, a trećinu mečeva je propustio zbog 18 različitih povreda koje je doživeo igrajući za Madriđane...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Tuesday, 17.10.2017
22:54

Бејл тренутно не вреди ни половину цифре од 100 милиона евра.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 17.10.2017
19:23
avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 17.10.2017
10:18

Davno sam ja rekao da je to mozda i najveca prevara od igraca. :) Dao Interu gol,pretrcao jednom Maicona i jednom u Barci mrtvog Busqetsa i on je top igrac. Jedna od najvecih Perezovih gresaka.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 17.10.2017
12:17

Blago tebi u pamet.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 17.10.2017
12:36

Sto te cudi, navijac liverpula...

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 17.10.2017
12:36

Ma Mane je bog univerzuma, ako cemo realno Mane osim brzine nema nista, a zaboravio si da je sam vodio Vels do polufinala, da je dao 2 gola u finalima za Real, sam je nosio Totenhem kad su u Totenhemu igrali igraci tipa kao sto su sad u Sanderlandu, Zidan je pre nego da bude trener Reala i pre nego da Bejl dodje uopste govorio kako je jedino Bejl na nivou Mesija i Ronalda, pored Azara, Suareza bio 2 puta najbolji igrac lige ali prevara je za navijaca Liverpula :D Zato kad se hvale Kutinjo i Mane to nema greske iako su obojica tesko precenjeni igraci, cak se i Kutinjo vise hvali iako je Mane klasu iznad njega. Salah dosao odmah pokazao da je klasama iznad oba ta igraca. :D