Perez sastavio listu, novi Ramos biće jedan od ova tri Francuza!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.11.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Real razmišlja da na leto dovede zamenu kapitenu, nekoga koga će uklopiti sa Varanom.

Kamara
Kamara

Povezane vesti

Eder Militao do sada nije pokazao da vredi 50 miliona evra, niti da bi mogao da predstavlja zamenu za Ramosa. Pisali smo da kapiten očekuje novi ugovor, ali od toga nema ništa, klub će razmotriti 2021. kada mu obaveza ističe, da mu eventualno ponudi sezonu produžetka.

Ramos zarađuje 12 miliona godišnje, situacija u kojoj se nalazi nije prijatna, loše investicije su ga dovele u probleme sa bankama, odnosno kreditima i računa na još jedan unosni ugovor.

Može se desiti da ode već na leto u Kinu, dok još ima vremena kako bi potpisao obavezu na tri ili četiri sezone i uzeo veliki novac.

Jasno, da to nije njegova prva ideja, želeo bi da ostane u Realu, ali klub sigurno ne želi toliko da ga plati.

Traže zamenu, tri mlada igrača su na meti, oni bi sa Varanom trebalo da oforme, tačnije jedan od njih, francusku "Mažino" liniju.

Prvo ime je Saliba, ali on je već igrač Arsenala na pozajmici u Sent Etjenu gde su ga "Guneri" ostavili. I dalje igra odlično, no u Realu smatraju da bi 50 miliona evra nateralo Engleze da ga preprodaju, što je malo verovatno.

Mnogo realnije je da stigne mladi francuski reprezentativac Bubakar Kamara. Ovaj izdanak škole Olimpika može da igra i na poziciji zadnjeg veznog, poreklom je sa Mauricijusa, ali igro je za sve mlađe kategorije Francuske, za Marsej je debitovao u 17. godini.

I na kraju, još mlađi Benoa Badašile, omladinski reprezentativac Francuske. Deluje impresivno, visok je, veoma snažan, njegov brat Loik igra takođe za Monako. Badašile je odigrao dobru sezonu, iako su "Kneževi" posrtali, za njega je zainteresovano pola PL, ali čini se da bi Real mogao da dobije trku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 05.11.2019
03:49

Sigurno da ce Militao dobiti priliku jer posjeduje kvalitet a ako zele drugog stupera Francuza niti jedan od ovih nije rijesenje, Vec ga trebaju potraziti i Laipzigu.

avatar
jv
Monday, 04.11.2019
14:29

Zna se kako su Francuzi prošli sa Mažino linijom, isto tako će i Real ako misli da će neko od ove trojice moći da zameni jednog od najboljih štopera na svetu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 04.11.2019
12:30

A sta ce da pokaze Militao kad nije ni igrao...decko je zver ali dosao je u novu ligu i treba kontinuitet da bi se pokazao i uklopio...ovo mu je tek druga godina u evropskom fudbalu

avatar
deki trbic
Monday, 04.11.2019
16:31

objasni ti to perezu?

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 05.11.2019
00:34

svaka cast, decko cak deluje sigurniji i od Varana i Ramosa.