Perez prelomio, tinejdžeri su u modi!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.10.2019.
23:22
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Real Madrida dodao na spisak najtraženije klince današnjice.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Već smo pisali, Rahim Sterling se nalazi pred produžetkom ugovora što bi praktično značilo da je Englez nedodirljiv na leto.

Igrač Mančester sitija je već duže vreme na radaru najuspešnijeg kluba u Evropi, ali bi "građani" zasigurno potraživali rušenje svetskog rekorda ukoliko se odluče na prodaju najboljeg igrača prošle sezone.

Engleski mediji javljaju da Španci ipak ne odustaje od predstavnika "Gordog Albiona". Perez navodno želi najvrednijeg tinejdžera u svom timu, radi se o nekadašnjem igraču "građana" Džejdonu Sanču.

Mladi Englez je napustio Siti i uspeo da napravi ime za sebe u Bundesligi nastupajući za Borusiju Dortmund. Madriđani će imati jaku konkurenciju u vidu divova iz Premijer lige.

Druga meta jeste Erling Haland.

Erling Haland

Devetnaestogodišnjak blista u RB Salcburgu, postigao je neverovatnih devetnaest golova na šesnaest utakmica za tim iz Austrije. Uspeo je da da gol i Liverpulu prethodnom kolu Lige šampiona. Ugovor Norvežanina ističe kroz četiri godine, uz to korpulentnog napadača žele svi velikani Starog kontinenta.

Mada kada Real Madrid zove retko ko odbije ukazanu priliku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke