Perez prelomio, odluka koja će pogurati Zidana ka izlaznim vratima Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.10.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Planovi predsednika u potpunoj koliziji sa trenerovim. Da li je ova sezona već žrtvovana, Real ima veliki cilj narednog leta...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

U Realu neće kupovati.

Naime, Florentino Perez je veliki protivnik zimskih transfera, nema ništa ni od Eriksena, ni od Van de Beka, takođe sigurno neće stići Pogba.

Predsednik Reala od Zidana traži da više koristi igrače koji su kupljeni tokom leta za više od 300 miliona evra, Jovića, Mendija, Rodriga, podsetimo stigao je i Azar, kao i Militao, vratio se Džejms, oporavio Vinisijus, a tu su i Odriozola, Lukas Vaskez, Brahim koga klub hoće da proda, ali na leto, i Marijano Dijaz koji takođe odbija da ode.

Praktično, Real će sva sredstva sačuvati za leto i veliki napad na Mbapea koji je prva opcija i za njega će biti srušen svetski rekord, makar, prema nekim pričama PSŽ tražio i 300 miliona evra.

Što se zime tiče, Isko bi mogao da napusti klub, on će, ako ovako nastavi izgubiti mesto u reprezentaciji pred završni turnir EP. Na tom turniru neće biti ni Asensija koji će propustiti veći deo sezone, a "AS" piše da će mesto u timu "Crvene Furije" na račun Realovih igrača zauzeti Ansu Fati koji je eksplodirao ove sezone u Barseloni.

Zidan nije zadovoljan, navodno, ovakav stav predsednika koji ne želi da pojača tim u januaru će ga pogurati ka izlazu.

Peđa Mijatović, legenda kluba i bivši sportski direktor kaže da ne veruje u Real.

"Rekao sam i na početku sezone, imaju mnogo problema, imaju mnogo nerešenih pitanja u timu, nemoguće je popraviti toliko stvari. Napravljene su greške u selekciji, i Zidan to zna"
, ocenio je Crnogorac.

Kako će se drugi Zidanov boravak na klupi završiti niko naravno ne može da kaže, ali ne izgleda obećavajuće, čak se priča da Perez želi da iznervira Francuza da ode sam, kako bi na klupu seo Murinjo sa kojim bi kao pomoćnik radio Ćabi Alonso, još jedna legenda španskog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 29.10.2019
11:24

Nije nerešivo, ali da Zidan greši, greši itekako. Uz malo remonta Real ponovo na vrhu Evrope. Opet imaju bolji tim za bar 50% od farse

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.10.2019
17:39

Pa nema Real bas toliko lose rezultate, msm deluju lose gube bodove ali gube i ostali tako da su u vrhu primere.

avatar
Nemanjici
Monday, 28.10.2019
15:38

Kanal bato... Dunav Tisa Dunav. Najveca sportska Marketing agencija pred zatvaranjem haha