Perez posle Zidana obavio razgovor i sa napadačem!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.03.2019.
17:55
Izvor: Sportske.net

Tačnije, sa njegovim agentom.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Zinedin Zidan je nakon devet meseci pauze ponovo preuzeo klupu madridskog Reala.

Popularni Zizu je istakao da nije mogao da odbije poziv Florentina Pereza, a izgleda da je prvi čovek "Los Blankosa" nakon uspešno okončanog razgovora sa francuskim stručnjakom, okrenuo jedan italijanski broj.

Naime, kako tvrdi italijanski novinar Tankredi Palmeri, Perez je nakon razgovora sa Zidanom ubrzo pozvao i suprugu i agenta napadača Intera Maura Ikardija, Vandu Naru.

Argentinac je na marginama u Milanu, oduzeta mu je kapitenska traka, u lošim odnosima je sa brojnim saigračima, van stroja je oko mesec dana zbog povrede kolena, u koju se čak i sumnja.

Izvršni direktor "Neroazura" Bepe Marota je uspeo da smiri strasti, ali ne i da dođe do konačnog rešenja sa Ikardijem i njegovom suprugom, ostavio je sve za posle sezone.

Vanda Nara Ikardi

Ništa nije isključeno kada je Maurito u pitanju, nakon poslednjih dešavanja na "Meaci", interesovanje za njegove usluge pokazali su Napoli i Juventus, a nije isključena ni mogućnost da ostane u Inter i potpiše novi ugovor.

Sada se Real umešao u čitavu priču, potreban im je novi napadač, kako je postalo jasno da Benzema ne može da bude jedina prava opcija, Marijano Dijaz jednostavno nema kvalitet.

Zizu izgleda nema ništa protiv dolaska argentinskog napadača, videćemo kakvi su plodovi Perezovog razgovora sa Vandom Narom, jedno je sigruno, očekuje nas burno leto na "Santijago Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.03.2019
21:59

Kaze Zidan lazljivi da nije mogo da odbije pozivu Pereza hahahaha, on nije mogo da odbije ogroman novac koji mu je ponudjen a ne Perezu! I isto tako Zidan lazljivi je doso i sa planom da smesti sina da pocne da brani u pprvoj postavi, i vec ga je postavio kao treceg golmana, prvi je Kurtoa drugi je onaj sto je sve osvojio i kojeg su postavili na klupi a treci je Zidanov sin! Tako da tome Zidan lazljivi nije mogo da odoli na Perezu!

avatar
Guti
Thursday, 14.03.2019
22:16

Baš ti znaš! Da ne piješ pičence po kafanama sa njima??? Pojma ti nemaš o fudbalu!!!

avatar
Mirjevac
Thursday, 14.03.2019
23:01

Zar ti treba da sedis sa njimaa pa da znas? Samo malo logike i eto sve znas, na primer Zidan otiso iz reala u svadji sa Perezom i sad kao nije mogo da ga odbije, i Zidan rec da je njegov sin treci golman! Zar tu nema logike za ovo sto sam ja napisao, sve je u novcu! Ti nemas pojma o fudbalu kad ovo nemozes da zakljucis iz logike!

avatar
Amalainter
Wednesday, 13.03.2019
21:29
avatar
ivan1983
Wednesday, 13.03.2019
21:17

Bolji je Kane!

avatar
dejannk
Wednesday, 13.03.2019
20:35

Zizu bio na trudnicko

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 13.03.2019
19:33

Tankredi Palmeri uvek daje pouzdane informacije tako da mislim da je ovo istina...Kejn je mnogo bolji ali je i mnogo skuplji tako da je Ikardi dobar izbor da se sacuva novac...