Perez i Zidan ponovo u klinču, ko je nerealan i zbog čega Francuz neće predloženog igrača?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net

On ne odstupa, a predsednik ne vidi kako je moguće da mu ispuni sve želje, tim pre što ne može da se oslobodi viška igrača.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Nema mira u Realu, stigli su Militao, Rodrigo, juče i Luka Jović, finišira se posao oko Ferlana Mendija, a Čelsi i dalje odoleva, odbijene su dve ponude za Edena Azara, oko 100 miliona evra.

Ali, Zidan ne odustaje, po svaku cenu želi Pogbu, iako Junajted traži 150 miliona evra, i ne pristaje da Bejl ili Isko uđu u čitav posao.

Perez se za vreme finala u Madridu sastao sa Danijelom Levijem, on smatra da bi Eriksen bio dobro rešenje, duplo je jeftiniji od Pogbe, ulazi u poslednju sezonu ugovora.

Ali, Zidan neće Danca, navodno mu zamera da uvek igra slabo velike utakmice, da je previše sličan Modriću i da mu je potreban jači i viši tip igrača, poput Pogbe.

Koplja se lome već nekoliko nedelja, Realov problem je što mora da prodaje da bi kupovao, jer će uložiti ogroman novac, a ne uspeva da se oslobodi igrača.

Pisali smo već mnogo puta, imaju plan da prodaju ili pozajme 14 fudbalera, a veruju da bi mogli od tih transfera da zarade 300 miliona evra.

Ali, od toga nema ništa, Bejl koji košta 80, Isko koga procenjuju na 100, Sebajos, Reguljon, Teo Ernandez, Marijano, Borha, Ljorente, Odegard i još neki teško da mogu da u kasu unesu toliki novac.

Zbog toga Perez ne vidi kako u isto vreme može da dovede Azara koji je prva Zidanova želja, ali i Pogbu, jer bi troškovi prelaznog roka bili oko 500 miliona evra.

Pogba inače čeka, rekao je "da" i Juventusu, međutim, i oni nemaju 150 miliona, ali imaju igrače poput Dibale za koje je Solskjer zainteresovan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johny_Juve
Wednesday, 05.06.2019
15:53

Mislim da je ludilo davati Dybalu za Pogbu.

avatar
RealanNis
Wednesday, 05.06.2019
14:20

Ne vidim zasto toliko insistira na Pogbi. Pogba iz Juventusa bi znacio Realu, ovaj sada ne. Takodje sigurno bi usao u sukob sa drugim igracima, narocito Ramosom i Modricem, sto ne bi donelo nista dobro Realu. Modric ima sigurno jos 1-2 dobre sezone u nogama, a u sadasnjoj formu je i dalje tata za Pogbu, a taman se resavaju problematicnih igraca sto se tice stanja u svlacionici ne treba im jos 1 usijana glava.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 05.06.2019
14:10

Meni stvarno MANU nekad nije jasan, prvo ne zele Icardija u posao oko Lukakua pa sad ne zele Iscka a zele Coutinha, slicni su tip igraca. Coutinho je bolji jedino po sutu i malo brzi ali obojica su u losoj formi.
Stvarno bi nam legao Isco kao zamjena za Pogbu jer je odlican tehnicar i kreativac ali pitanje je koliko ga Real cijeni i koliko bi jos novca dao.

avatar
GoHard
Wednesday, 05.06.2019
13:06

Ko pise ovo? 😂

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 05.06.2019
11:32

150 000 000 za Pogba je previse i za Real i za Juventus i za svako normalan

avatar
Wednesday, 05.06.2019
11:04

Evo Standard pise pregovori izmedju Celzija i Reala doziveli potpuni kolpas,Celzi ne odustaje od cene koju traze....