Pepovih pet meta, četvorica dolaze, prodajama sakuplja novac!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.05.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net

Kladioničari izbacili listu pet mogućih pojačanja, najverovatnije će stići štoper, dvojica vezista, moguće i krilni napadač. Ovo su imena, ali pre toga će Pep morati da prodaje...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mnogi očekuju prelazni rok Sitija, pokušaj Gvardiole da prvo osvoji titulu, a onda naredne sezone ponovo napadne Ligu šampiona.

Svi znamo da traži veznog igrača, štopera, po mogućstvu i levog beka, a od odlaska Sanea zavisi možda i dovođenje krilnog napadača.

Po kladioničarima, najbliži klubu je Saul Nigez, za njega su spremni da sruše klupski rekord i plate tri cifre Atletiku. Ako to ne uspe, najverovatnija solucija je plaćanje klauzule "Jorgandžijama" za Rodrija, u pitanju su 70 miliona evra. Skauti su gledali i Tomasa Partija, još jednog Simeoneovog igrača, u slučaju da odu i Gundogan i Fernandinjo, Pep bi mogao da dovede dvojicu vezista.

Daglas Košta ima kvotu 4, da će se iz Juventusa preseliti u Englesku, odnosno ponovo kod Gvardiole, sa kojim je radio u Bajernu.

I na kraju, prva meta kada su štoperi u pitanju je Škrinjar iz Intera, na njega je kvota 5, ali i za to će biti potreban svetski rekord za defanzivce, kako bi doveli Slovaka.

Sigurno da Pep neće moći da potroši 200 miliona na dva ili tri igrača, a da ne proda, spisak je dug, Sane, Gundogan, Otamendi, Danilo, možda i Gabrijel Žesus, ali bi u tom slučaju morali da traže i napadača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 01.05.2019
16:22

Trebao bi LFC da se isprsi za Sanea...U Klopovom sistemu bi briljirao...Veza i napad wajnaldum keita firmino a napred sane mane salah...

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 01.05.2019
14:21

Sitiju treba jedan igrac kao Alan iz Napolija i tipa stopercina kao Kulibali i da zavrse pricu sa pojacanjima, ofanzivno su najjaci na svetu sigurno.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 01.05.2019
12:21

..Škrinjara svi sanjaju..buduci 'el capitano' Intera!

avatar
Japanac
Wednesday, 01.05.2019
13:00

I Icardi je bio pa...

avatar
Wednesday, 01.05.2019
12:09

Kako da kupuje kad je Siti pod istom zabranom kao i Celzi....