Pepov plan, jedan odlazi, dva pojačanja u poslednjoj nedelji!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.07.2019.
11:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Siti ipak kupovati i to posle velike prodaje.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Pep Gvardiola još nije rekao poslednju reč na letnjoj pijaci.

Naime, menadžer Sitija čeka rasplet oko Sanea, ponovio je i čelnicima kluba da ne želi nezadovoljnog igrača i za sumu od 90 miliona, čini se da bi Bajern mogao da kupi nemačkog reprezentativca.

Sa druge strane, već su spremna dva poslednja poteza u prelaznom roku, jedan je Mikel Ojarzabal koji bi koštao 75 miliona evra. Radi se o mladom španskom reprezentativcu koji igra po boku, već je debitovao i za "Crvenu furiju" pre par godina.

Ajtor Begristajn završava ovaj posao, na kraju krajeva, Sosijedad je njegov klub, tamo je ponikao i Siti ima odlične odnose sa Baskijcima.

Ojarzabal bi zamenio Sanea, a očekuje se da Siti završi i poslednji posao, za nešto više od 50 miliona evra dovede Kansela iz Juventusa. Čekaju već dugo da prodaju Danila, za sada ne uspevaju, raspitivali su se i oko Semeda iz Barse, ali na kraju, po svemu sudeći, fudbaler Juventusa će završiti na "Etihadu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.07.2019
13:05

Pazi da im ne daju Kansela.

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 31.07.2019
12:20

Siti radi solidan posao. Medjutim, ne mogu da kazem da ce biti jaci nego prosle sezone. Odbrana im je i dalje rupicasta, Kanselo to nece popraviti. Vezni red je odlican, ukoliko KDB izbegne povrede i Rodri se dobro uklopi. Jer ostali igraci koji nose vezu su vec stari (David Silva, Fernandinjo) i nece moci celu sezonu da guraju... Liverpul nije doveo pojacanja osim onog malog stopera Holandskog, a vracaju se iz povrede Gomez, Oks, Keit ije druga sezona i ocekuje se da igra kao zmaj... Bice ozbiljna trka

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 31.07.2019
11:53

Nije mi jasno zasto da trosi toliki novac za igraca koji ce biti na klupi, bolje je da dovede Evertona za nekih 40tak mil ili Bergwijna.

avatar
REVØLT
Wednesday, 31.07.2019
11:37

75 miliona, ccc...