Pepov odgovor o Mesiju u Sitiju - Kraj ili tek početak "ludila"?!

Autor: Milovan Longinov
petak 20.11.2020.
16:39
Izvor: Sportske.net

Katalonac dao diplomatski odgovor.

EPA/TOBIAS HASE
EPA/TOBIAS HASE

Povezane vesti

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola opet je potvrdio da bi želeo da Lionel Mesi karijeru završi u Barseloni.

Nakon što je dan ranije potpisao novi ugovor sa Sitijem, a Mesi opet iskazao nezadovoljstvo u Barseloni, ponovo su potpaljene glasine da bi Argentinac mogao kod Gvardiole.

"Leo Mesi je fudbaler Barselone i više puta sam rekao da želim da tamo završi karijeru. Ne znam šta je u njegovoj glavi, ali prelazni rok je tek na leto. Barselona je moj klub, neizmerno sam zahvalan na svemu što je učinila za mene i logično je da želim da Mesi tamo završi karijeru"
, rekao je Gvardiola.

Gvardiola bi svakako iz poštovanja prema Barsi, ali i prema Mesiju, sada najviše želeo da se glasine smire, jer je daleko prelazni rok.

Ma koliko zvuči da je ovim stavio tačku na ovu priču, sigurni smo da će se mediji u narednim mesecima samo baviti Mesijevim odlaskom u Mančester.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 20.11.2020
19:32

'Neizmerno sam zahvalan na svemu što je Barsa učinila za mene, ali nikada se ne bih vratio u Barsu'. I ja sam neizmerno zahvalan redakciji 'sportskih' ali nikada više na ovaj portal bude li mi i ovaj komentar objavljen posle 5 dana ili nikada, sa obzirom da vidim kako 2 komentara već 5 dana 'čekaju kontrolu' i po jedan 3 odnosno 2 dana. Rezultate i izveštaje sa mečeva mogu naći na barem hiljadu Internet portala.