Pep zvao Juve, ima predlog, biće ovo leto velikih promena u oba kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.07.2019.
10:05
Izvor: Sportske.net

Siti i Juventus pokušavaju da nađu zajednički jezik, Gvardiola ima jasan plan, dok Italijani žele da privedu najvažniji posao kraju, pa će onda razmišljati o prodajama...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Pep Gvardiola je navodno lično zvao Lea Bonućija, kako bi ga ubedio da se preseli u Siti. Naime, pred gotovo završen posao oko De Lihta, provlače se priče da bi iskusni štoper Juventusa mogao da napusti klub, mada on želi da ostane u Torinu, pre svega zbog porodice.

Tako je barem rekao PSŽ, odnosno Leonardu koji se raspitivao za njegove usluge, Bonućija je Pep želeo i ranije pre dve godine, ali on je otišao u Milan, kako bi ostao u Italiji.

Siti traži štopera, Mekgvajer je preskup, sada se pominje Ake iz Bornmauta, ali je Bonući ono što je potrebno "Građanima".

Oni žele još jednog fudbalera Juventusa, Kansela, desni bek je na prodaju, ali Juve traži zamenu, a i ne odstupa od cene, 60 miliona. Sada se pojavio Bajern, oni veruju da Kanselo može da igra i ofanzivnije, spremni su da plate, dok Juve razmišlja o zameni, iskusnom Darmijanu ili Pićiniju iz Valensije.

Što se De Lihta tiče, ponuda je poslata u Amsterdam, ali to je samo opipavanje pulsa, 55 miliona, plus 10 bonusa, sigurno će za najmanje 10 miliona morati da povise ponudu i učine bonuse lako ostvarljivim. Rajola dogovara transfer u Amsterdamu, Paratići čeka njegov mig, kako bi završio posao za Holanđanima i doveo ogromno pojačanje u odbrani.

Videćemo kako će to uticati na status Bonućija, ali, navodno, on je spreman da ostane i bori se za mesto u timu.

Pominje se i da bi u nekoj varijanti Sane mogao da završi u Torinu, ali to je ipak malo verovatno, Juventus ima druge planove, a smatraju i da je Nemac preskup. Od ostalih igrača, oni su želeli Gundogana, ali je Pep ubedio sjajnog vezistu da ostane...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Thursday, 04.07.2019
18:07

Iako De Ligt dođe, Bonucci treba da ostane. Chiellini je prečesto van stroja, a Rugani nije za velike utakmice. Možda će doduše kod Sarrija dobiti nešto na samopouzdanju ali to ostaje tek da se vidi. Demiral, ako dođe, bi mogao biti kvalietna rezerva.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 04.07.2019
11:20

Leo mora da ostane , a nadam se i Kanselo

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 04.07.2019
17:00

ne mora zasto ?

avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 04.07.2019
10:49