Pep ukrao Oleu prvo, hoće li i drugoj pojačanje? Siti se tek zagreva?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.07.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Počeli pregovori oko štopera, ali to je verovatno jedan od dva centralna defanzivca koje žele da dovedu...

EPA-EFE/Matthew Childs/NMC/Pool
EPA-EFE/Matthew Childs/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Siti je završio posao oko Ferana Toresa, time su našli zamenu za Sanča, mada mnogi smatraju da im možda nije bila ni potrebna, s obzirom na potencijal po bokovima.

Svejedno, to je početak kupovine, sledi štoper, a pregovori su počeli sa Bornmautom. Nejtan Ake koji je dovođen u vezu sa Junajtedom, bivši igrač Čelsija je sada blizu "Etihada".

Štoper je prioritet, Gvardiola će teško do Škrinjara ili Kulibalija, Ake je jeftinija opcija, iako neće koštati ispod 50 miliona evra. Ostaje pitanje hoće li Čelsi izjednačiti ponudu, ima pravo preče opcije, ali izgleda da od toga nema ništa, pre svega jer Lamps hoće Deklana Rajsa.

Siti osim štopera i dalje čeka rasplet oko Čilvela koga hoće i Junajted i Čelsi i koji je obavestio Lester da želi da napusti klub.

Čiki Begristajn, direktor kluba, kaže da će ovo biti čudan prelazni rok, tek sledi Liga šampiona, svakako da će klub kupovati, ali i želi da se oslobodi nekih igrača.

Baner


Na listi su Stons, odlazi kapiten Silva, klub bi trebalo da napuste i Anhelinjo, golman Bravo, dok će Kanselo ipak ostati, kao i Kajl Voker. Nije još jasno hoće li Zinčenko biti eventualno prodat ili deo nekog trejda, tek očekuje se da ako osim Akea stigne još jedan štoper, i Otamendi potraži novi klub.

U Sitiju ni u kom slučaju ne planiraju da puste Gabrijela Žesusa, a eventualno bi Garsiju mogli da puste da se vrati u Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
04:50

Folira Pep u vezi Cancela. Kao hvali ga, al prodat će ga. Samo mu cijenu diže

avatar
The Red Army
Thursday, 30.07.2020
19:09

Ake nikad nije bio meta Junajteda, i bolje sto nije jer je moje misljenje da on nikad ne moze da bude vrhunski stoper zbog svoje visine... Bio je zadnji vezni i levi bek ceo zivot a onda kad je dosao u bormut prebacen na stopera.. Mislim korektan igrac, ali za te pare bas i ne, mozda na nekoj drugoj poziciji ali kao stoper sigurno ne za top klub.. Da je bas toliko dobar ne bi valjda naprimali one silne golove i ispali, ali nisam ja nikakav strucnjak mozda i gresim to je samo moje misljenje, videcemo

avatar
Аполо
Thursday, 30.07.2020
17:29

А нешто не видим ни да се Јунајтед трудио да га доведе. За разлику од нас други су активни на "пијаци", а ми доводимо Санча већ годину и по дана и на крају ће се то изјаовити по свему судећи, а тренер ће опет направити промашај са трансферима којих вероватно неће ни бити.

avatar
Normal one
Thursday, 30.07.2020
12:33

Pepi da dovede jos 10 stopera i 20 bekova i mozda nesto bude od te odbrane.

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
04:55

Guardiola je pročitan. Forsira istu taktiku non stop. Potrošit će opet silu para, a rezultat će izostati. Živi bili, pa vidjeli.

avatar
mrancic
Thursday, 30.07.2020
11:52

Nesposobni Vudvord.Ili Glejzeri ne daju pare.Kin u pravu:čemu se veselite?Pa ništa niste osvojili.Dinastija koja ubrzano propada.

avatar
The Red Army
Friday, 31.07.2020
19:00

Videcemo da li daju pare ili ne... A kako da se ne veselimo, jel ovo mala stvar, bolje da smo bili peti na tabeli sigurno? Ovako je stavljena platforma za nove igrace da ih privucemo sa ligom sampiona, oni vrhunski kao sanco pitanje je dal bi došli da igramo ligu evrope

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
14:54

MU propasti? Real, Bayern i MU nikad neće propasti. To su giganti