Pep to radi najbolje, Siti rešio obe bekovske pozicije?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.06.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Dva posla praktično završena, štoper otpada, sigurno neće biti mnogo kupovina do kraja leta.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Pošto je Sari stigao u Juventus i potvrdio da ima slično mišljenje o Kanselu kao i Alegri, Juventus je dao zeleno svetlo za pregovore sa Sitijem.

Oni se kreću u dobrom pravcu, Italijani su tražili 60 miliona evra, dobiće nešto manje, ali će svakako biti u profitu, pošto su bivšeg fudbalera Valensije i Intera platili 40 miliona.

Tako će Kajl Voker dobiti pravu konkurenciju, a Siti će prodati Brazilca Danila koji se nije baš naigrao po dolasku iz Reala.

Iznenađenje na levom boku, Mendi se često povređuje, Zinčenko je igrao na toj poziciji, iako je on mnogo ofanzivniji, a sada se ukazala šansa.

Naime, u Sitiju se nisu nadali da će Španac Anhelinjo odigrati tako dobru sezonu u Holandiji. On je prodat za oko 6 miliona evra PSV Ajndhovenu, sada "Filipsovci" imaju ponude da ga prodaju za pet puta više novca Pari Sen Žermenu, ali ne mogu da učine ništa jer postoji klauzula po kojoj Siti može da vrati ovog momka za oko 6.5 miliona u klub.

"Marka" tvrdi da će se to desiti, ali da ga Pep neće preprodati već da omaleni levi spoljni igrač ostaje u klubu. On je debitovao prošle godine za mladu špansku reprezentaciju, ali nije izborio mesto u rosteru za EP.

Igrao je pre PSV Ajdhovena za Bredu, a Siti ga je pozajmljivao u MLS, svojoj filijali u Njujorku, kao i Đironi i Majorki.

Zanimljivo u PSV je odigrao sve utakmice u prošlom šampionatu i dao jedan gol.

Što se ostalih pojačanja tiče, treba očekivati verovatno Rodrija iz Atletika i tu bi bio završen prelazni rok, jer Gvardiola neće platiti ono što Lester traži za Mekgvajera, što verovatno znači da Otamendi ostaje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zijad11
Tuesday, 18.06.2019
11:13

Odlican bek, veliki potencijal! Sjajan potez Guardiole..

avatar
Rikardo Roča
Tuesday, 18.06.2019
10:07

Rodri, štoper i to je to. Kakav Mgvajer,kakav Feliks od 120 mil. Otamendi rupa, Stones klimav, Kompani legenda otisao. Znaci fali i stoper. Tu bih stavio pod br 1 Konatea iz RB Leipziga ili Upamecana. Ake iz Bormunta nije los, Manolas je siguran stoper. A i Andersen iz Sampe obecava. Ostali ili su 70+ ili nisu za mesto prve postave sampiona PL.