Pep se predomislio, otpisao već viđeno pojačanje?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 14.03.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Svi su ga videli u Sitiju, možda na kraju i stigne u grad. Šta je Gvardiolina nova ideja?

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Izgleda da se Pep Gvardiola predomislio. Naime, iako se očekivalo da je posao oko brazilskog veziste Freda gotov još u januaru i da će ovaj fudbaler pojačati Siti, menadžer "Građana" se predomislio.

"Tajms" piše da je od Sergeja Palkina procurela informacija da je fudbaler bliži Junajtedu. Iako je direktor "Rudara" to demantovao, priča se da je ponuda Murinja bolja, on vidi Freda kao zamenu za Kerika koji se povlači na kraju sezone.

Gvardiola se navodno okrenuo mlađem Julijanu Vejglu iz Dortmunda koji bi trebalo da bude zamena za Jaju Turea i Fernandinja, igrače koji bi mogli da napuste klub.

Samo, Nemac koji je pod ugovorom još tri i po sezone će biti papren, i Borusija će na sve načine pokušati da ga zadrži u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 15.03.2018
03:33

Pobogu Fernandinjo je potpisao novi ugovor ove sezone i vi ga opet selite iz kluba.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 14.03.2018
14:11

Opet se somine napecale na Gvardiolinu udicu. Ponižavanju Utd-a nikad kraja.

avatar
Medison
Wednesday, 14.03.2018
18:38

Jel moguce da toliko nemas pojma a toliko mnogo hoces da pametujes, United ima najvise skauta po celom svetu narocito Evrope, i Fred su pratili mnogo ranije nego sto su ga povezivali sa city, al izgleda da ti citas samo sportske. net

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 14.03.2018
11:20

Da ga je hteo Gvardiola onda bi bio u timu. Ovako izgleda MU hoce da privuče igraca,kojeg ce papreno platit i dati mu vecu platu nego u Citiju.Scenario kao sa Sancezom. To mi liči na City od pre par godina. Vidite kako vreme dolazi,uloge se menjaju. Da je neko rek'o u vremenu Fergusona, da ce City imati jači igrački kadar,bolju harmoniju i obraz da ne udovoljavaju zeljama nekih igrača (Sancez),rekli bi to je nemoguce. Stvarno....

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.03.2018
13:01

Junajted od odlaska Fergusona u rasulu. Nikakav plan nemaju u kom pravcu zele da idu. Menjaju trenere, dovode igrace koji ove godine pune 30 (Matic i Sancez) i za sezonu ipo nece znati sta sa njima da rade.

avatar
REDsYNWA
Wednesday, 14.03.2018
20:20

Tvoj celsi je mnogo bolji,izgubicete jednog od boljih trenera dovodite bakayoka umesto tog istog matica ovaj vodu ne moze da mu nosi.Matic i sa tih 30godina naredne 3 sezone ce biti top na svojoj poziciji a taj bakayoko nece prici kvalitetu matica do kraja karijere verovatno.Taj transfer matica je ja mislim posle salaha najznacajni transfer prelaznog roka po neki tim,dobro i dajk je dosta doneo mirnoci nase defanzive ali matic je dao takvu cvrstinu unitedu istu onu koju ste vi izgubili njegovim odlaskom.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 14.03.2018
10:40

Zadrzace ga kao i dembelea.. odrace siti za 150 milki i njima lepo

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 14.03.2018
14:12

Samo u Cityju ne sede glupani u upravi kao u barsi.