Pep prelomio, ovo je ponuda koja se ne odbija, Siti dovodi vezistu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.10.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Potreban mu je takav fudbaler, pa uprava neće štedeti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Mančester siti planira da narednog leta potpiše mladu zvezdu Ajaksa Frenkija De Jonga.

Ovaj talentovani fudbaler, kojeg su na startu karijere poredili sa Francom Bekenbauerom, jer ume da odgovori i zadacima u srcu odbrane, našao se na radaru brojnih klubova, a njegovo ime najčešće je dovođeno u vezu sa Barselonom.

Ipak, jasno je da je Sitiju potreban centralni vezista, letos su na sve načine pokušavali da angažuju Žoržinja iz Napolija, koji je na kraju zbog Mauricija Sarija odabrao Čelsi.

Na kraju su digli ruke od angažovanja veznog fudbalera, a izgleda da će i tekuću sezonu završiti sa postojećim rosterom, dok će se na leto okrenuti angažovanju upravi mladog De Jonga.

Pretpostavlja se da će Ajaks za usluge svog fudbalera tražiti oko 80 miliona evra, pa bi Siti na taj način oborio svoj transfer rekord, koji su postavili minulog leta, kada su angažovali Rijada Mareza za 68 miliona evra.

Frenki De Jong

Jedini način da se Gvardiola odluči na angažovanje fudbalera u januaru je da se jedan od igrača povredi, najkritičnije su pozicije levog beka i centralnog veziste, a poznato je da je na radaru kluba i fudbaler Vulverhemptona Ruben Neveš.

Ipak, ukoliko sve prođe po planu, "Građani" će sa postojećim rosterom izneti sezonu, a onda će na sve načine pokušati da pobede Barsu i na "Etihad" presele Frenkija De Jonga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke