Pep potpisao, sada sledi još veći izazov - Ko menja Aguera?!

Autor: Stefan Matić
subota 21.11.2020.
17:44
Izvor: Sportske.net

Žezus nije uspeo u potpunosti, mada Brazilac beleži bolje partije proteklih nedelja.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Pep Gvardiola je produžio svoj mandat u Mančester Sitiju.

Katalonski stručnjak će ostati još dodatne dve godine, spekuliše se da je njegov potpis došao zbog potencijalne saradnje sa Mesijem po kraju ove sezone. Podsetimo, kapiten Barselone nije u najboljoj atmosferi otpočeo ovu godinu - njegov ugovor ističe krajem juna naredne godine.

Pored, moguće saradnje sa Mesijem, Gvardiola će imati još jedan veliki izazov. Traži se naslednik za Serhija 'Kuna' Aguera.

Argentincu ističe ugovor kad i njegovom kumu Mesiju, ipak napadač je u par prilika potvrdio da cilja povratak u svoju domovinu - a i povrede su postale sve učestalije.

Engleski Telegraf piše kako su "građani" bili voljni da dovedu Lukakua tokom prošlog leta, no "neroazuri" i Inter su zahtevali sumu od preko 93 miliona funti što Sitijevi čelnici nisu mogli da ponude.

Englezi tvrde da je sada prva meta, malo i neočekivana - Darvin Nunjez!

Urugvajac trenutno nastupa za Benfiku gde je fenomenalan, na 11 utakmica ima učinak od pet golova i šest asistencija. U Lisabon je stigao za sumu 22 miliona funti, Almerija je odlično unovčila bivšeg napadača Penjarola.

Urugvajac ima tek 21 godinu, ostaje da se vide koliki će biti apetiti Portugalca ukoliko Siti i zvanično zakuca na njihova vrata.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke