Pep poručio: "Ne može da ode ni za 500 miliona"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.10.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Katalonski stručnjak veruje u mladog Engleza.

Screenshot Sky Sports
Screenshot Sky Sports

Povezane vesti

Mančester Siti je dočekao internacionalnu pauzu u negativnom raspoloženju. Poraz u osmom kolu od strane Vulvsa na "Etihadu" je ostavio veliki deficit, "građani" kaskaju čak osam bodova za Liverpulom, već su se pojavile spekulacije da bi Pep mogao otići i pre kraja ove sezone.

Ipak daleko smo od toga, skorašnje izjave Pepa nam daju za uverenje da neće menjati klub još skoro, ali Katalonac je i otkrio kog fudbalera vidi kao nezamenljivog, igrača kog ne bi prodao ni za pola milijarde evra.

"Fil ne ide nigde, Fil je Siti. Nećemo nikoga dovoditi na njegovoj poziciji, nismo dali novi ugovor Fodenu slučajno. On je jedini igrač koji ne sme biti prodat po bilo kojim okolnostima, jedini. Ni za petsto miliona evra", izjavio je Gvardiola za knjigu "Pepov Siti : Pravljenje Supertima".

fil foden

Devetnaestogodišnjak nije mnogo igrao ove sezone, zabeležio je tek deset minuta u Premijer ligi, dok je u Ligi šampiona zabeležio i gol. Ostaje da vidimo u skorijoj budućnosti, da li će Foden biti takva klasa kakvu Pep vidi u njemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke