Pep odbio Real, postoje dva scenarija, u ovom drugom, rasplet će biti da se smrzneš!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.05.2020.
21:54
Izvor: Sportske.net

Zavisi od Lozane, ali ako se bude desilo ono što se Siti nada, čitav Engleska i Evropa treba da se zabrinu!

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Mančester Siti čeka do kraja juna saslušanje i odluku Arbitraže u Lozani. Angažovali su "drim tim" kada su advokati u pitanju i veruju da će uspeti da obore presudu UEFA.

U svakom slučaju otpala je kombinacija da sve bude odloženo i da zaigraju u Ligi šampiona jer odluka nije doneta. UEFA insistira da ima jasnu situaciju tokom leta.

U slučaju da odluka ostane na snazi, ili čak da kazna bude prepolovljena, Siti će značajni smanjiti transfer budžet, tačnije Gvardiola ima nameru da izvrši tek kozmetičke promene u timu.

Desni bek je prioritet, i dalje se nadaju da će Barselona ispuniti želju Semedu i pustiti ga u Siti, nude Kansela u zamenu, koga bi Katalonci mogli da uključe u trampu za Lautara Martineza.

Ali, šta je sa ostalim pozicijama?

Napadača neće dovoditi, otpala je bilo kakva mogućnost da Aguero ode, čak i da ne produži ugovor.

Naime, Argentinac će ostati i sledeće sezone, a Gvardiola ima poverenja u Gabrijela Žesusa i odbio je da razgovara o prodaji Brazilca. Kuna hoće Real, poznata je njegova namera da se vrati u Madrid, ali od toga nema ništa.

"Građani" će probati da podmlade vezni red, skauti su gledali Augustina Urzija, mladog reprezentativca Argentine i fudbalera Banfilda, kao i Fakunda Pelistrija iz Penjarola.

Odlaze David Silva, kao i Sane, koji se neće predomisliti, u Engleskoj su uvereni da će se klubovi dogovoriti. Jedno od rešenja ako Sane ode jed kupovina Šoboslaija iz Red Bul Salcburga, mada je Siti dobro pokriven na tim pozicijama. Ako nema Evrope, nema ni potrebe da se troši veliki novac na štopere, iako bi Stons mogao u Njukasl. Pominje se da bi Upamekano iz Lajpciga mogao da bude pojačanje, pogotovo što Nemci hoće Anhelinja, levog beka koji nema mesta u Sitiju i na pozajmici je u Bundesligi.

Ali, šta ako Siti bude igrao Ligu šampiona?

To će biti potpuno drugačije.

U tom slučaju, prva meta, uz Semeda je Kai Haverc iz Leverkuzena koga hoće svi veliki evropski klubovi, a ostaje i varijanta da se za Alžirca iz Milana, Benasera ponudi suma koju "Rosoneri" neće moći da odbiju. 

Baner ispravka

Na levom beku već su gledali Čilvela iz Lestera, što je teška meta, ali ne i nemoguća, ako izdvoje oko 70 miliona evra.

Što se štopera tiče, Upamekano može da igra na toj poziciji, ali verovatno bi apetiti porasli, pa bi klub bio spreman da izdvoji novac za Kulibalija iz Napolija ili Škrinjara iz Intera, ti transferi ne bi bili manji od 80 miliona evra.

Naravno, uz Sanea, Kansela, Anhelinja, Stonsa, Gvardiola bi mogao da pusti i Otamendija, ukoliko dovede dva štopera.

U tom slučaju, tim bi mogao da izgleda ovako:

Ederson,
Semedo, Laport, Kulibali, Čilvel,
Rodri, De Brujne,
Sterling, Haverc, Bernardo Silva,
Kun Aguero.

Sa Vokerom, Zinčenkom, Mendijem, Fodenom, Upamekanom, Benaserom, Garsijom i još par igrača iz škole, to bi bio zaista drim-tim.

Ali, pita se Lozana...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefmajster89
Saturday, 23.05.2020
10:13

naslov posta "Pep odbio real"... u celom tekstu, nigde ne vidoh da je Pep odbio nesto real?!

avatar
BlueBoy84
Saturday, 23.05.2020
08:09

Što bih voleo da odbace sve optužbe i da pocepaju tržište. Ne koliko ih gotivim nego nezasluženo izbacivanje. Ima gorih tipa Barselona, Juventus,..... Vreme je da i oni osvoje Evropu

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 22.05.2020
23:44

Ne bi on ni sa ovim timom osvojio LŠ. 😂 Mada nema šanse da svi ovi igrači dodju. Haverc hoće u Bajern, od Sitija nema ništa. Upamekano će takodje u Bajern ako bude isao iz RB-a ovog leta, mada je reanije da ostane još jednu godinu tamo. Čudan je ovaj Gvardiola, kada bi sastavili tim od igrača kojih se odrekao ili unistio verujem da bi pre ovog osvojio LŠ. 😂 Hart, Dante, Ture, Fabregas, Gece, Svajnstajger, Krkic, Sanja Ronaldinjo, Sane, Sanco, Mandžukić, Ibrahimovic, Eto... Su samo od nekih koji spadaju u tu kategoriju.

avatar
Dante Hell
Friday, 22.05.2020
23:40

Što se babi snilo, to joj je i milo... 😂😂😂