Pep nije gotov, ima novu ponudu za Barsu i to nije sve!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
15:16
Izvor: Sportske.net

Debakl protiv Lestera upalio alarme.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Mančester siti je doživeo težak poraz od Lestera u trećem kolu Premijer lige, "Lisice" su predvođene Džejmijem Vardijem slavile sa 5:2.

Odmah je usledila reakcija, ubrzali su pregovore sa Benfikom i dogovorili transfer Rubena Dijasa za oko 70 miliona evra, odbrana je dobila još jedno veliko pojačanje.

Pitanje je minuta kada će Portugalac biti ozvaničen kao novo pojačanje "Građana" u suprotnom smeru odlazi i Nikolas Otamendi.

Ali, to nije sve, kako prenosi "Mundo Deportivo" Siti je Barseloni ponudio ukrajinskog reprezentativca Oleksandera Zinčenka.

Momak kojeg je Gvardiola prekrstio u levog beka je postao višak na "Etihadu", Siti gleda da ga se reši, kako bi otvorio prostor za još jedno pojačanje.

Barsa je zainteresovana i za Erika Garsiju, dolazak Dijasa bi mogao da otvori put mladom Špancu ka povratku u domovinu.

Ipak, Zinčenko nije visoko na listi prioriteta, Katalonci bi Ukrajinca uzeli ako bi prodali Firpa ili Mirandu.

Baner 4

Koga Siti planira da dovede kao zamenu za ukrajinskog fudbalera?

Naime, Gvardiola želi Nikolasa Taljafika iz Ajaksa.

Pisalo se svojevremeno da Lester prati Argentinca, na kraju je Kastanj stigao u klub sa "King Pauera", pa su priče o Taljafiku izbledele.

Sada ga Siti želi u svojim redovima, "Kopljanici" su spremni da posluju po pravoj ceni, procena je da bi bili zadovoljni sa 25-30 miliona evra.

Dakle, Gvardiola nije završio sa šopingom, sa Argentincem bi odradio potpuni remont zadnje linije, podsetimo i da je ovog leta angažovan Nejtan Ake iz Bornmuta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
17:06

Po meni taj mali Garcia uopste nema potencijala za dobrog stopera, tehnicki je dobar ostalo sve tanko. Nizak, spor, slab u duelima i skoku