Pep našao beka, sad se ustremio na štopere!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.07.2016.
09:58
Izvor: Sportske.net

Posao pri kraju, Siti će dovesti Brazilca, ali problem i dalje ostaju štoperi. Nema odustajanja, no za dvojac koji želi bilo bi mu potrebno više od 100 miliona evra!

Beta/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa
Beta/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa

Povezane vesti

Bruno Pereš je blizu Sitija. Odlični Brazilac koji je igrao za Torino prethodnih sezona će biti plaćen više od 20 miliona evra, čeka se konačni dogovor sa Torinom koji je svestan da će teško zadržati desnog beka.

Pominjana je i trampa za Kolarova ili Zabaletu, ali od toga jasno nema ništa jer imaju previsoke ugovore, "Bikovi" to ne mogu da plate.

Sa druge strane, Gvardiola ne odustaje od Stounsa i Bonućija. Plan je da dovede makar jednog od njih, radije bi Italijana, ali Juventus i dalje odbija da pregovara. Na vesti da će stići ponuda od 60 miliona evra odgovorili su pokušajem da započnu pregovore sa italijanskim reprezentativcem o novom ugovoru i povećaju mu platu na 4.5 miliona evra po sezoni.

Problem je što mu Siti nudi 8, agent Lući je bio u Engleskoj, a Juve se nada da će njhov defanzivac ostati pri stavu da ne želi da napusti klub.

Što se Stounsa tiče, Gvardiola čeka da se rasplete situacija oko Bonućija, za engleskog reprezentativca bi Evertonu ponudio oko 40 miliona evra, što je premalo, po mišljenju mnogih.

Katalonac traži i konkurenciju Hartu, sada se pominje Bravo iz Barselone koji bi verovatno pristao, s obzirom da će Ter Štegen biti prvi golman od naredne sezone. Gvardiola nema puno poverenja u Hartove igračke sposobnosti, potreban mu je golman koji bolje kontroliše loptu, pa bi to mogao da bude razlog što traži alternativu za engleskog reprezentativca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke