Pep mu poručio: "Bolje što nisi došao kod nas...", ali šta će Siti uraditi do kraja prelaznog roka?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.07.2018.
10:01
Izvor: Sportske.net

Menadžer engleskog prvaka veoma iskren, čini se da ima još dve opcije, ali ne žuri, smatra da je i ovaj tim sasvim dobar za ono što planira sledeće sezone...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pep Gvardiola ne žali što je Žorginjo promenio pravac i završio u Čelsiju, umesto u Sitiju.

"Za njega je bolje tako, treba da ide tamo gde želi, bila bi velika greška da je došao kod nas, a da žali što nije u Čelsiju"
, rekao je Pep.

"Odličan je igrač, mi moramo da se okrenemo sebi", dodaje trener Sitija.

Da li nedostaje taj jedan igrač u sredini posle odlaska Turea.

"Imamo rešenja, Fernandinja i Gundogana, kao i Zinčenka koji tu može da igra. Sa nama su Daglas Luiz i Klaudio Gomeš koji je došao iz PSŽ, nisu tu da popunjavaju broj igrača na pripremama već da probaju da se nametnu. Zadovoljan sam onim što sam video. Ne znam, hoćemo li kupiti vezistu, odlučićemo do kraja prelaznog roka", kaže menadžer Sitija.

I dalje se pominje Pjanić, ali Juve traži previše novca, plus ni sam Bosanac nije previše zainteresovan. Tijago Alkantara bi bio idealno rešenje, ali ni to ne bi prošlo bez sume od oko 80 miliona evra.

Do sada je Siti kupio Mareza, Gvardiola je impresoniran Alžircem, čini se da je zadovoljan onim što ima, a videćemo na kraju hoće li uopšte doći još neko, Siti je uigran i spreman, mada kao i svi ostali treneri vodećih timova PL, Pep ima problem, veći deo startera vratiće se tek kada prvenstvo počne, na odmoru su posle Mundijala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 20.07.2018
16:32

Svi znamo da ce kupovati

avatar
NikkiCFC
Friday, 20.07.2018
15:47

Bez Edersona, Danila, Fernandinja, Zezusa, Vokera, Delfa, Sterlinga, Stonsa, Mendija, Kompanija i KDB ce izvesno igrati Sild, vreme je za prvi trofej odmah od 5 koliko napadamo!

avatar
dock
Saturday, 21.07.2018
12:54

Napadaju i Liverpul, MU, City, Totenhem... No, lepo je nadati se. Na kraju krajeva, vazno je ucestvovati! Hahahahahahah, to bi mogao da postane novi Celzijev moto: vazno je ucestvovati!!!