Pep kvari Banetu transfer karijere, sad još jedan Srbin u igri za Barsu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.12.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

Umtiti neće na operaciju, ali pitanje šta može da donese terapija u Kataru. Odluka odložena, pojavio se Gvardiola, ipak Ivanović je i dalje prva opcija, mada mu je konkurent i nekadašnji kolega iz reprezentacije!

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Barselona i dalje čeka, Bane Ivanović je prvi pik za januar, mada Umtiti neće na operaciju već će probati sa nekoliko nedelja tretmana u Kataru.

Ali, pitanje je kada će biti spreman, pa bivši kapiten Srbije ostaje želja, kako bi popunio rupu u odbrani koja je samo jednom sačuvala mrežu i to protiv nižerazredne Leonese u kupu.

Ivanović bi, kako smo rekli, potpisao ugovor na šest meseci, sa mogućnošću produžetka, ali se sada pojavila nova, mada teško ostvariva opcija. Valverde bi, prema tvrđenju katalonskih medija, Vensana Kompanija. Veruje da bi njegovo iskustvo mnogo značilo, da bi Pike dobio pravog partnera, da Belgijanac svojim stilom igre itekako odgovara Barseloni, iako su njegove česte povrede rizik.

Kapiten Sitija je izgubio mesto u timu, Laport i Stons su prvi izbor Gvardiole koji ima Otamendija i Mangalu. Gvardiola navodno pristaje da pozajmi Belgijanca, ali traži Albu kako bi sam rešio svoje probleme, nastale povredom Mendija.

Francuz nikako da sastavi period bez povreda, Delf i Zinčenko su prinudna rešenja. Ali, teško da će Barselona pristati, prodali su Dinja, za Albu nemaju baš mnogo rešenja, mada se priča da će na leto biti prodat.

Kao alternative u odbrani, uz Ivanovića, pominju se još nekoliko imena, Loran Košćelni ali on je pauzirao šest meseci, pa Hevedes koji se cnije proslavio u Juventusu, ali i zanimljivo i Neven Subotić koji odlično igra u Sent Etjenu i koji je ranije bio želja Katalonaca.

Moguće je da Valverde Ćumija i Kuenka iz drugog tima, ali malo verovatno, a kao rešenje iz Primere, "Mundo Deportivo" pominje Đene Đakomena, štopera Hetafea.

Ipak, Barsa je odložila odluku, Bane Ivanović ostaje prva opcija, a videćemo kako će teći oporavak Umtitija u Aziji. Barselona plaća ceh prodaju Mine i Marlona, a pre dve godine su se odrekli Marka Bartre...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Saturday, 01.12.2018
13:43

Digresija, ne toliko vezana sa tekstom, alk pade mi na pamet.... Svi pricaju o MC kao napadackoj ekipi (sto i jesu) ali Ederson, Medni, Voker i u tekstu pomenuti dvojac su odbrana za sledecih (skoro) 10 godina

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
13:16

Dobri za Barselonu, za reprezentaciju nepodobni.

avatar
Mirjevac
Saturday, 01.12.2018
21:51

Barca se nigde nije oglasila da hoce Baneta niti da neko drugi pise o tome da Barca zeli Baneta, vec samo ovaj nas Sport . Net koji ne da samo tek onako pise i koji sve vise nepovezuje sta pise! Koji bre Bane on nije bio dovoljno dobar ni kad je bio u naj boljim godinama, nije bio dobar ni za reprezentaciju ni za neki bolji klub, svi znamo kako je igrao u klubovima gde je igrao, jedva cekali da ga se oatarase posle isteka ugovora!

avatar
FanEngleskogFudbala2
Sunday, 02.12.2018
01:11

Sta isprica covek...Pojma nemas

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
23:09
avatar
deki trbic
Saturday, 01.12.2018
12:18

Pep je kriv sto mu Kompani ne igra...kada je zdrav ( a to je sve vise i vise retkost ) on je medju najboljim stoperima u PL :)