Pep kreće u Barselonu u šoping, spreman je na veliku "žrtvu"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.05.2019.
17:47
Izvor: Sportske.net

Neizvesna je sudbina krilnog napadača "Građana".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Siti je posle jedne od najuzbudljivijih završnica Premijer lige uspeo da se odbrani od napada Liverpula i odbrani titulu sa samo jednim bodom više od "Redsa".

"Građanima" takođe predstoji veliko finale FA kupa na "Vembliju", Siti će se za novi trofej boriti protiv Votforda 18. maja.

Posle uspešne sezone odmah predstoje planovi za novu, cilj je svakako Liga šampiona, takmičenje koje je bilo rak rana za tim iz Mančestera.

Prema pisanju španskog Don Balona, Pep želi pojačanje na krilu, spekuliše se da Katalonac itekako ceni kvalitete Francuza iz Barselone Osmana Dembelea!

Ofanzivac je viđen kao adekvatna zamena za Liroja Sanea koji je u finišu sezone u potpunosti izgubio poverenje svoga trenera, Nemac nije ni minut nastupio u poslednjoj utakmici protiv Brajtona.

Usman Dembele

Postoji skeptičnost oko transfera Dembelea pošto bivši igrač Dortmunda ima sklonost povredama, a Premijer liga nije naročito dobro mesto za takve igrače.

Španski medij dalje navodi da bi trebalo izdvojiti oko 150 miliona evra za sam transfer Francuza, što upućuje onda i na prodaju Sanea kako bi se izbalansirali gubici.

Pep navodno nema ništa protiv...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 14.05.2019
04:00

Zrtvovati Sanea za Dembela, najveca glupost u fudbalu.

avatar
dock
Tuesday, 14.05.2019
01:27

Dva prilicno slicna igraca, osim sto je jedan od stakla. Slicni su i po mentalitetu, malodusni, sto je u sustini najgore kod ova dva igraca. Imaju kvalitete da budu najbolji na svetu, ali nervirajuce malodusni, ne grizu. Sumnjam da Pepu treba takva trampa.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.05.2019
00:02

Mozda bi zamena bila dobra, Dembele u City a Sane u Barci, tako bi sve bilo po meri i jdenima i drugima!

avatar
Paul Kersey
Monday, 13.05.2019
18:36

Sane u Lfc kod Klopa pa da vidite vihor.

avatar
RocknRolla
Monday, 13.05.2019
18:02

Pep je strasan trener,nije prevara i jedan je od najvecih. Pa sta ako trosi velike pare na igrace? Siti je samo od tv prava i osvajanja lige zaradio 180miliona a gde je novac od lige sampiona,ulaznica,reklama,sponzora,turneja?Covek je nasledio prosecan tim sa jakim napadom i morao je da rekonstruise ekipu a svaki igrac kojeg je kupio je podigao svoju cenu na trzistu i bolji je pre nego sto je dolazio u klub. Neka su oni naftasi ali posluju odlicno i sami grade svoju istoriju. Svi govore da je prevara i da je Siti plastican naftaski klub a ti isti ne znaju da je Lacio osvojio titulu jer je morao pre toga da ulozi ozbiljan novac,da je Liverpul osvajao titule jer je ligi imao 5 od 10 najplacenijih igraca. Ne ponavlja se Lester svake godine,za rezultate mora da se plati.Ne gotivim ih licno ali postujem na koji nacin posluju. Inace ne verujem da ce Barselona prodati Dembelea.

avatar
Paul Kersey
Monday, 13.05.2019
18:36

Pep je tata-mata. Hoću da kažem da je vrh.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 14.05.2019
10:59

Ali on moze da igra svoj fudbal samo sa najboljim igracima. Takticki uvek omane u zavrsnici LS. Poenta moje price u nekom Votfordu recimo Murinjo, Konte itd... bi uvek imali mnogo bolje rezultate od Pepa.

avatar
ixyco96
Tuesday, 14.05.2019
10:31

ja bih voleo Pepa nazad u Barsu. Barsina igra pod Pepom mi se mzd najvise i svidela.

avatar
Don Carlo
Monday, 13.05.2019
18:01

150m how yes no :D