Pep "krade" Ronaldovog naslednika, Juve ima rešenje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.05.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net

Mladi Portugalac će izvesno napustiti Lisabon predstojećeg leta.

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

U Juventusu predstoje velike kadrovske promene, što igračke što i čoveka koji će ih predvoditi sa klupe.


Promena trenera neće ugroziti Paratićijevu prvu metu ovog leta leta Žoaoa Feliksa, međutim za igrača sa "La Luža" je itekako zagrizao i Pep Gvardiola trener Mančester sitija.

Italijani suočeni sa velikim finansijskim mogućnostima engleskog velikana će možda morati da traže i alternativu Portugalcu, prema pisanju Kalčomerkata ta alternativa je nađena u redovima lokalnog rivala "Građana", Mančester junajtedu.

Radi se o Antoni Marsijalu, Francuz ne uživa neko poverenje Solskjera, te bi sa mnogim igračima Junajteda mogao uskoro napustiti "Old Traford".

Marsijal Mancester junajted

Juventus bi želeo da iskoristi ovo, bivšeg igrača Monaka mogu uzeti po manjoj ceni od Feliksa, a i Francuzi su kroz istoriju dosta dobro prolazili u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 10.05.2019
09:11

Brz i predobar tehnicki ali slabo trci,ne trudi se, ocito da misli da je bolji nego sto jeste. Neka plate 90milki i neka ga nose, zamjenio bi ga Draxlerom koji jeste sporiji ali ne zastaje mnogo tehnicki ali bar zna da uputi koristan pas.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 09.05.2019
18:21
avatar
Misosesic
Thursday, 09.05.2019
17:01

Može li neko da napise tekst kada se završi ljetni prelazni rok,o tome sa koliko se osoba Juve povezivao a koga ce dovesti od njih.Kad krenemo od Zidana,Varana,Marsela,Bejla,DeLihta,Jamesa,Ikardija,Felixa,Pogbe,Zanola,Tonalija,Kijeze itd.Ovo me podsjeća na vreme kad je Fergi otišao iz ManUTD-a pa kod Mojesa,VanGala i 'posebno'Murinja svaki drugi igrač se povezivao sa Junajtedom.

avatar
Nenadd
Thursday, 09.05.2019
16:47

Marsijal im je najbolji napadac, ako njega prodaju oni definitivno nisu normalni