Pep i Zidan bi da pokvare planove Arteti, sjajni vezista na slatkim mukama!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.08.2020.
18:32
Izvor: Sportske.net

Gde će nastaviti karijeru?

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Lion je već neko vreme u finansijskim problemima, plasman u polufinale Lige šampiona im je značajno pomogao, ali je izvesno da će ovog leta morati da prodaju neke od najboljih igrača.

Uglavnom se priča o Musi Dembeleu, pojavila se priča i da bi Memfis Depaj mogao da ostvari transfer karijere, ali bi šou mogao da ukrade sjajni Husem Auar.

Ovaj 22-godišnji vezista je ove sezone u Ligi šampiona samo potvrdio klasu, a veliki broj klubova će se ovog leta boriti za njegov potpis.

Vezan je ugovorom za Lion do leta 2023. godine, ali kao što smo gore naveli, klub je spreman da ga pusti, procena je za oko 50 miliona evra.

Juventus ga odavno prati, kao i Pari sen Žermen, ali se interesovanje drugih klubova u ovom trenutku izdvojilo.

baner

Naime, Arsenal je već kontaktirao Lion sa idejom, sportski direktor "Tobdžija" Edu je obavio razgovor sa svojim zemljakom Žuninjom, koji tu funkciju obavlja u Lionu.

"Tobdžije" nude Genduzija i novac, čini se kao fer ponuda, mada nije poznato koliko su voljni da doplate.

Problem bi ipak moglo da predstavlja sve ozbiljnije interesovanje Mančester sitija, Pep Gvardiola je na delu video Auara u četvrtfinalu Lige šampiona, vezista je blistao protiv viceprvaka Engleske u pobedi francuskog tima 3:1.

Nije ni to kraj, čini se da bi jedna klub svima mogao da pomrsi račune, u pitanju je madridski Real.

husem auar

"Los Blankosi" imaju dobre odnose sa francuskim klubom, idol veziste alžirskih korena je napadač Reala i bivši fudbaler Liona Karim Benzema i kako navodi "Mundo Deportivo" njihove porodice se odavno poznaju.

Zidan ga već neko vreme ozbiljno prati, 50 miliona evra je nešto što Real može da plati bez većih problema i u trenutku krize, pa je utisak da bi "kraljevski" klub mogao da odnese pobedu u ovoj trci.

U svakom slučaju, Auar je na slatkim mukama, videćemo koji će put izabrati ovog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Sunday, 23.08.2020
10:46

Odakle info da je Lion u finansijskim problemima. Kada se sabere prihod od prodaje igrača iz godine u godinu, prihod od Lige šampiona i sl. nema govora o finansijskim porblemima. Druga stvar je što Lion teži da zarađuje, a ne da se zadužuje kao većina klubova koji su dužni,

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 22.08.2020
14:03

Masina, 50m je malo nece ga dati ispod 80

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 21.08.2020
20:27

Opasan igrač... tehnika, brzina, čvrstina, citanje igre, pas...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 21.08.2020
19:09