Pep i njegova opsednutost golmanima, stigao još jedan!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 06.12.2018.
22:17
Izvor: Sportske.net

Da li je Gvardiola stvarno preterao?

Epa/Robin Townsend
Epa/Robin Townsend

Povezane vesti

Poznato je da Gvardiola insistira da ima golmana koji može da učestvuje u igri, ali zar ih nema i na pretek?

Toliko ih je bilo da su čak dozvolili sebi i luksuz da prodaju izuzetno talentovanog Gana u Sautempton za ogromnih 13,5 miliona funti. Jeste Klaudio Bravo doživeo veoma tešku povredu i nećemo ga gledati ove godine, ali da li je potreban novi golman i čemu njegovo dovođenje?

Mančester siti je dogovorio transfer Zeka Stefena koji će od januara potpisati ugovor sa "Građanima", ali kako izvori bliski klubu javljaju, on će odmah biti prosleđen na pozajmicu, što je i logično, za njega jednostavno nema mesta u Sitiju (verovatno će biti prosleđen u Đironu). Ali zašto je Siti potrošio 7,5 miliona funti za dovođenje ovog dvadesettrogodišnjeg golmana iz Kolumbusa?

Pored povređenog Klaudija Brava, koga je Gvardiola doveo za 17 miliona funti, tu je i skupo plaćeni Ederson koji će još dugo biti golman broj jedan u Mančesteru. Treba istaći da je Gvardiolu sačekao i fantastični Murić, koji je trenutno drugi izbor, a Gvardiola je letos insistirao i na dovođenju talentovanog šesnaestogodišnjeg Gavina Bazunua iz Šamroka, koji trenutno nastupa za omladinski tim Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Friday, 07.12.2018
00:40

Po cemu je Muric fantastican? Ne verujem da ce ga slati bilo gde, ostace ovu sezonu kao drugi golman!

avatar
dejannk
Thursday, 06.12.2018
23:21

Ima se, moze se :p