Pep doveo dvojac, ali koja su još tri igrača potrebna da se Klopu uzvrati udarac?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.08.2020.
13:19
Izvor: Sportske.net

Trošenje tek počelo posle štopera i zamene za Sanea. Šta je sledeće na meniju?

Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON
Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Povezane vesti

Siti je posle "pobede" na sudu u Lozani u euforiji, već su kupili dva igrača, Feran Tores i Nejtan Ake će biti pojačanja, Valensija, odnosno Bornmaut su prihvatili ponude, pa će Pep ojačati redove.

Sledi revanš sa Realom, imaju 2:1 iz prvog meča u Madridu, ali sa druge strane na praznom stadionu daleko od toga da je gotovo.

Ambicije su velike, da se pokoro Evropa, ni Siti, a ni Pep od Barselone nikada nije stigao dalje od polufinala.

Ali, šta je potrebno da se vrati dominacija u Engleskoj. Mediji se bave novim potezima jer Feran Tores i Ake neće biti jedina pojačanja.

Pep će opet pojačavati odbranu iako je potrošio za tri leta oko 400 miliona na odbranu. Potrebna mu je zamena za Edersona, dakle rezervni golman, Kanselo će ostati, ali želi Čilvela na mestu levog beka, kao i još jednog štopera. Otamendi i Fernandinjo su bili opcije, Stonsa će prodati, traži partnera Laporteu. Erik Garsija koji je dobio šansu bi mogao da bude prodat Barsi jer Španac hoće da igra standardano, a zemljak to ne može da mu garantuje.

Bonus baner

Himenez iz Atletika je želja, ali Urugvajac koji je odigrao 200 mečeva u Primeri ima klauzulu od 120 miliona i teško je verovati da će ga se Simeone odreći. On je igrač po Pepovom ukusu, jak na lopti, ali i u duelu. Kulibali je meta, kako god to zvučalo, jeftinija od Himeneza, De Laurentis tvrdi cenu, ali bi na kraju mogao da pristane na 70 miliona evra i eventualno Zinčenka koga bi Siti ponudio kao deo transfera.

Alaba je treća opcija, on je pred istekom ugovora sa Bajernom, ima još 12 meseci, Bavarci traže 60 miliona što je previše, tim pre što Austrijanac traži neverovatan novac za ugovor. Radio je sa Pepom, prednost je što može da igra i levog beka i štopera, a za Austrijance je igrao i u vezi.

Dakle, štoper i levi bek, rezervni golman, plus Ake i Feran Tores i to bi trebalo da bude dovoljno da "Građani" bace rukavicu i probaju da vrate krunu u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 03.08.2020
20:35

Još 2 dobra i evo je LŠ

avatar
Mirjevac
Monday, 03.08.2020
16:35

pogledaj koliko su potrosili ostali klubovi, na primer Liverpul, koji je placao golmana i beka skoro po 100 miliona sa bonusima i jos neke igrace je Liverpul potrosio mnogo vise od Citija, pogledaj koliko je Junajted potrosio, pa pogledaj koliko je Celsi potrosio, Celsi potajno i ne hfalevi se je isto kupovao, pogledaj Everton, i mnogi drugi klubovi engleske su puno kupovali, a napadaju samo Citi zato sto ih Citi cuka kako on hoce, zato u ga hteli izbace i to svi oni klubovi koji su sve to radili sto se Citiju pripisuje!

avatar
Stevan Mikša
Monday, 03.08.2020
15:47

Stounsa jos uvek nisu prodali. Trenutno uz njega imaju Laporta, Otamendija, Garsiju, Akea i Fernandinja koji cesce igra kao stoper. I zuri im se za jos jednog stopera.

avatar
mrancic
Monday, 03.08.2020
15:19

Kad Pep potroši 500 mil. evo ga opet na 1. mestu.On drukčije ne zna.A i potrošilo se za potplaćivanje mangupa iz UEF-e.Arapi polako uništavaju evropski fudbal.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 03.08.2020
17:39

Kad se boris sa Liverpulom koji placa golmane i defanzivce po skoro 100 miliona onda moras i ti u igranku. Uostalom celsi je kepu platio 80 miliona, sta je 65 milki za toresa i akea ?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 03.08.2020
14:02

E kao da ce u Barsi igrati redovno

avatar
BlueBoy84
Monday, 03.08.2020
14:40

Realno iako tek potencijal, bolji od svih trenutnih štopera u barsi.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 04.08.2020
08:21

Igrace svakako. Konkurencija mu je Pike, koji je vec u godinama, Lengle koji je ok, Umtiti koji je vise povredjen nego zdrav i Todibo.