Pastore bi se preselio (samo) u Premijer Ligu

Autor: Miloš Marković
sreda 17.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Argentinac je tokom leta uveliko bio dovođen sa odlaskom iz Pari Sen Žermena, ostao je sa željom da igra i pokuša da napravi poduhvat u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Havijer Pastore je fudbaler koji je označio početak nove faze u životu slavnog francuskog kluba.

Novi vlasnici su upravo Pastoreu ukazali poverenje da bude nosilac jednog novog talasa, doveden je iz Italije kao skupoceno pojačanje i kao fudbaler koji uživa veliko poverenje rukovodstva kluba.

Upravo su vlasnici iskazali da će ispoštovati Argentinca, bez obzira što se on igrački ne uklapa potpuno u zamisli trenera.

Ostao je, iako se tokom leta govorilo o odlasku, sam je potvrdio dobar odnos sa rukovodstvom kluba rekavši da će u Parizu biti sve dok Uprava ne odluči drugačije.

Želi da osvoji Ligu šampiona, a francuski mediji spekulišu da bi prihvatio da se preseli u Premijer Ligu, ukoliko bi stigla ponuda od nekog od klubova iz velike petorke.

„Kada sam došao u Pariz rekao sam da želim ovde da ostanem sve dok ne osvojim Ligu šampiona. Želim da tako i uradim. Fudbal je takav da mogu da odem i pre nego što se to desi, ali to je bila moja originalna ideja. Verujem vlasnicima, dao sam im reč, ne želim ni na koji način da povredim klub, kao na primer da mi istekne ugovor i odem bez obeštećenja.“, rekao je Pastore.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke