Partizanova zimska meta u završila u Malagi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2019.
13:02
Izvor: Sportske.net

Još jedan srpski fudbaler promenio je sredinu u smiraj zimskog prelaznog roka.

twitter.com/MalagaCF
twitter.com/MalagaCF

Povezane vesti

Jedan od glavnih kandidata za povratak u špansku Primeru angažovao je kasno sinoć bivšeg fudbalera Partizana i Čukaričkog.

Novi član Malage postao je Rajko Brežančić (29) koji je među "plavo-bele" stigao kao slobodan igrač iz španske Ueske.

Levi bek je ove zime dovođen u vezu sa povratkom u matični klub, ali je menadžer Rajka Brežančića odbacio mogućnost njegovog dolaska u Humsku.

Iskusni defanzivac karijeru je počeo u Partizanu, ali u klubu iz Humske nije dobio prostor za dokazivanje, pa se posle pozajmica Bežaniji i Teleoptiku preselio u Metalac iz Gornjeg Milanovca.

U Srbiji se kao igrač afirmisao u dresu Čukaričkog koji ga je pre tri i po godine prodao AZ Alkmaru za 400.000 evra. Brežančić je za holandski klub nastupao do leta 2016. godine kada se preselio u Uesku i za nju nastupao sve do kraja 2018. godine.

Kolonija srpskih fudbalera u Segundi ojačala je ove zime, pošto su, pored Rajka Brežančića, transfere u drugu špansku ligu realizovali Nikola Stojiljković (Majorka), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Uroš Račić (Tenerife), Đorđe Jovanović (Kadiz) i Aleksandar Pantić (Kadiz).

Uhlebljenje u španskoj drugoj ligi ranije su našli Dejan Lekić (Kadiz), Uroš Đurđević (Sporting Hihon) i Filip Malbašić (Tenerife).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke