Partizanova veza - Simon Vukčević za blistavo proleće?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.01.2018.
12:29
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Nekadašnji vezista Partizana još uvek je u pregovorima, ali izgleda da se može očekivati povoljan epilog.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Podgorička Budućnost je ove zime najavila šampionske ambicije u 2018. godini, iako u nju ulazi sa velikim bodovnim minusom za vodećom Sutjeskom posle prvog dela šampionata.

Aktuelni šampion Crne Gore je angažovao novog trenera, bivšeg fudbalera i šefa struke Partizana, Vladu Vermezovića, postavljen je novi sportski direktor Risto Lakić, a za sada je najzvučnije pojačanje u igračkom kadru Petar Grbić, takođe bivši fudbaler beogradskih crno-belih.

Ali, tu se Podgoričani neće zaustaviti, a Vermezović ne krije da mu je velika želja da ponovo u svom timu ima i Simona Vukčevića, kao i pre 13 godina u Partizanu.

''Razgovarao sam sa Simonom, a on je i pre mog dolaska razgovarao sa ljudima iz uprave. Nadam se da će doći do saradnje.

Simon bi mnogo značio mladim fudbalerima, imali bi od koga da uče, mislim da bi njegovim povratkom profitirao celi crnogorski fudbal. Simon ima 31 godinu, a to su lepe fudbalske godine",
izjavio je Vermezović, a prenose ''Vijesti''.

Budućnost je počela pripeme za drugi deo sezone, a Vermezović je uveren da njegov tim ima kvalitet, iako se očekuje još pojačanja tokom zime, ne samo kada je u pitanju Vukčević.

''Gledao sam nekoliko utakmica iz prvog dela sezone, još ne mogu ništa konkretno da kažem jer je gledanje na ekranu jedno, a rad sa momcima na terenu sasvim drugo, ali ova ekipa Budućnosti sigurno ima kvalitet.

Dokaz za to su i dva meča sa Partizanom prošlog leta - u prvom je ekipa bila malo stegnuta, dok je u revanšu, kada se opustila, pokazala sve što zna. I hvala mojim prethodnicima, koji su napravili dobru selekciju'',
zaključio je Vermezović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.01.2018
15:43

Kolko se dobro secam on u januaru puni 32

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 11.01.2018
13:48

Dok je Nikač špic, nema titule, dovrdite krštenog špica pa da osvojimo tu titulu..