Parižani već odredili zamenu za "Neja"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.06.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

Teški dani su pred glavnom zvezdom šampiona Francuske.

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

Pisali smo danas, jedan od najboljih igrača fudbala današnjice proživljava najteže dane, deluje da je sam i kumovao istim.

Dok se po medijima širi priča o navodnom silovanju od strane Brazilca, ni sa one fudbalske strane Nejmaru ne cvetaju ruže. Kapiten "Selekaa" neće moći da predvodi svoj tim na "Kopa Amerika" zbog nove povrede, nešto što je itekako namučilo ofanzivca ove sezone.

Vlasnici kluba iz Pariza bi zbog spomenutih problema i sve učestalijih problema mogao da proda igrača kojeg su pre dve sezone načinili najskupljim ikada, kada su isplatili 222 miliona evra za njegove usluge.

Po pisanju španskog Don Balona, šampion Francuske već ažurno prati i potencijalne zamene u slučaju odlaska Brazilca sa "Parka Prinčeva". Za sada kako deluje, Džejdon Sančo je određen kao tip igrača koji bi najbolje mogao da odmeni Nejmara.

Dzejdon Sanco

Englez je fascinirao tokom ove sezone svojim sjajnim partijama u dresu Borusije Dortmund, giganti iz Premijer lige bi takođe želeli da vide mladog ofanzivca ponovo na Ostrvu. Sve je još uvek na dugačkom štapu, ali deluju da katarski vlasnici PSŽ-a polako gube strpljenje za svoju glavnu zvezdu tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Tuesday, 11.06.2019
01:35

Samo sto on ne bi presao u PSZ pa nikad...Englez je dokazao se, mogao bi da bira klub u PL ili Primeri, a ni pare ne bi bile problem jer bi mu svi veci klubovi dali jak ugovor...Francuska liga je u rangu Holandske kad oduzmes PSZ...

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 11.06.2019
00:24

Onda bi imali dva najbolja mlada napadaca, ne djeluje mi ovo kao realno pogtovo da on ode u PSG.