Parižani se ne šale, bogatstvo za Veratija!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.09.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Italijan pred novim produžetkom saradnje.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Dvadesetšestogodišnji Italijan je još od 2012. godine u Parizu. Šampion Francuske je pre sedam godina izdvojio nešto preko dvanaest miliona evra, Verati se izdvojio kao jedan od glavnih šrafova u dominaciji Ligom 1.

Svakog leta postoje spekulacije oko njegovog odlaska, ali su čelnici kluba sa "Parka prinčeva" rešili da mu maltene udvostruče platu kako bi ga ubedili u dalji ostanak. Italijan će verovatno i preuzeti kapitensku traku kada ode Tijago Silva naredne sezone, Brazilcu ističe ugovor krajem juna 2020. godine.

Po pisanjima italijanskih i francuskih medija Verati će dobiti znatno povećanje plate. Tekući ugovor mu ističe za dve godine, po njemu prima sedam miliona evra, uskoro će mu buditi ponuđen novi, pojačani produžetak saradnje gde bi Italijan zarađivao neverovatnih dvanaest miliona evra.

Verati je nastupio 34 puta za reprezentaciju Italije, ali i dalje nema nijedan nastup u Seriji A. Izgleda da će tako i ostati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 13.09.2019
02:04

Nevjerovatnih 12 miliona evra za Veratija,nevjerovatno je da Nejmara zarađuje 40 miliona evra a ne Verati sto bi imao 12.