Pariz pred revolucijom, prvo pojačanje "bagatela"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.06.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

U redovima francuskog šampiona ne vlada najbolja atmosfera.

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Već smo pisali, deluje da će se povratkom Leonarda na "Park Prinčeva" promeniti dosta toga. Deluje da će napad najviše "stradati", jedino Kilijan Mbape deluje siguran za narednu sezonu iz ubitačnog trozupca kluba iz Francuske.

Iako se PSŽ pokazaju se raskalašnim bacanjem novca, po pisanjima francuskih medija krenuće se jednom kupovinom ispod cene.

Pre nego što uslede "Galaktikosi" na francuski način, novi sportski direktor bi mogao da napravi posao sa Seviljom. Radi se o izdanku Realove škole, Pablo Sarabiji koji je imao odličnu sezonu u redovima Andalužana.

Dvadesetšestogodišnji Španac ulazi u zadnju godinu ugovora, kupljen je iz Hetafe 2016. godine. Ono što ga čini odličnim transfer poslom je to što u svom ugovoru ofanzivac ima oktupnu klauzulu od svega osamnaest miliona evra!

sevilja sarabija

PSŽ bi mogao prvi da reaguje i bukvalno "ukrade" fudbalera Sevilje koji je prošle sezone na 52 odigrane utakmice zabeležio 23 gola i sedamnaest asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Monday, 24.06.2019
19:25

Ja bih njega vratio u matični klub. Kakvi Nejmari i silčni. Ovaj momak ima fudbalsku inteligenciju i odličnu radnu etiku, srčanost, posvećenost i odanost. Pritom je dijete kluba. U svakom slučaju je daleko bolja opcija od Vaskeza, pa i od Asensija, Viniciusa i sličnih. Oni imaju talenat, ali ništa više sem toga. Imao ga je i Sarabia i završio u Sevilji. Asensio je prethodnu sezonu trebao da iskoristi da se probije u prvi tim i ima veću ulogu, ali nije bio ni blizu toga, s toga, je manje-više svejedno ko će od tih momaka igrati, jer smatram da sem talenta, nemaju više ništa. S druge strane, ovaj momak je dobro i u 21 vijeku, jeftino ulaganje, a ima još desetak godina fudbala u nogama, sazreo je kao čovjek i igrač i ovo je njegov trenutak, što je i dokazao prethodne sezone, koja je bila zaista briljijantna i ozbiljno se primjećivalo njegovo odstustvo u Sevilji, kada nije na terenu.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 11.06.2019
13:01

Sumnjam da ce kod njih da bude druga opcija, odbio je i Chelsea.