Pardju sprema pojačanja u špicu, i to kakva!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 13.06.2016.
09:10
Izvor: Sportske.net

Kristal Palas je sjajno otvorio sezonu za nama, ali se onda osetio nedostatak opcija u rosteru, te su pojačanja neminovnost.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ekipa sa "Selhurst parka" je napravila dobar posao dovođenjem svog nekadašnjeg igrača na mesto šefa struke.

Stvorio je Pardju dobru "okosnicu", Bolasi je "procvetao", zbog popularnog Pardsa je došao i Kabaj, koji je odmah postao glavni igrač.

Primetno je tokom cele sezone Palasa bilo da im nedostaje jedan golgeter. Došao je na polusezoni Adebajor, ali se ni sa njim ništa bitnije nije promenilo.

Sada su u klubu rešili da se dobro pojačaju u špicu, i da ne brinu za golove, kako su na meti tima dva sjajna napadača.

Ranije se pominjao Bafetimbi Gomis, ali se od njega po svemu sudeći odustalo, kako Palas u svojim redovima želi napadača Fiorentine Kumu Babačara, kao i napadača Viljareala Sedrika Bakambua!

Babačar ima svega 23 godine, konačno je počeo da dobija priliku u "Violi", a u sezoni za nama je postigao pet golova u Seriji A, i tome je dodao jednu asistenciju.



S druge strane, 25-godišnji Bakambu bi definitivno bio bolja, ali i skuplja investicija, kako je postao jedan od najboljih igrača ovogodišnjeg polufinaliste Lige Evrope.

U Primeri je mrežu tresao u 12 navrata, a ubeležio je i tri asistencije. Posebno ubojit je bio u Ligi Evrope, gde je na 13 nastupa postigao čak devet golova!



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Monday, 13.06.2016
15:02

Neko moje misljenje je da Pardju polako unistava Kristal Palas kao sto je unistio Njukasl.

avatar
cukambre
Monday, 13.06.2016
12:07

Palasu treba dobar spic.U prvom delu prosle sezone su bili dobri al su onda mnogo pali i u igri i na tabeli.Da su imali dobrog napadaca,umesto sto su igrali Gejl,Adebajor i Vikam,bili bi mnogo bolje plasirani na tabeli.

avatar
Mulle4_6
Monday, 13.06.2016
10:31

Možda realnije bi bilo dovesti gomisa teško da će villareal pustiti tako lako bakambua koji je ove sezone eksplodirao i igrao polufinalea LE a to nije malo sa ekipom kao što je villareal e sledeće godine igraće LŠ

avatar
lamps8
Monday, 13.06.2016
12:34

sto ne dobija gomis sansu u svonsiju odlican igrac.