Paratići ima nove ideje, Ronaldo precrtan?

Autor: Stefan Matić
petak 15.11.2019.
20:53
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion već kuje nove planove.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prašina se ne spušta u Torinu, deluje da čelnici i stručni štab "stare dame" ne mogu prežaliti ponašanje svoje glavne vedete po napuštanju terena na utakmici sa Milanom u poslednjem kolu Serije A pred reprezentativnu pauzu.

Sinoć je fudbalski superstar blistao za svoju reprezentaciju u kanonadi Litvanije gde je "sedmica" postigla tri gola u sedmom kolu kvalifikacija za naredno prvenstvo Evrope. Ipak, italijanski mediji spekulišu kako je Fabio Paratići već precrtao Portugalca u narednoj sezoni.

Plan nekadašnje Marotine desne ruke jeste da se saradnja sa Ronaldom završi kako bi se oslobodilo mesto za naredni veliki transfer poput ovog leta kada je došao De Liht. Tridesetčetvorogodišnji Ronaldo ima ubedljivo najveća primanja kod "Bjankonera", deluje da su njegovi saigrači i bez njega kadri na odbranu titule i nastavak dominacije na Apeninima.

Paratici

Videćemo da li Kristijano može napraviti korak dalje sa Juventusom u LŠ, to i jeste razlog zbog njegovog dolaska. Možda mu osvajanje "klempavka" i produži mandat na severu Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 15.11.2019
22:40

Klempavko mu moze samo skratiti boravak u Torinu...

avatar
Opet Anonymous
Friday, 15.11.2019
22:11

Ronaldo da uopste ne igra, oni su opet na dobitku tako da ne dipr