"Paradoks Luke Jovića" - Što više daje golove, sve je dalje od cilja!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.04.2019.
09:49
Izvor: Sportske.net

Zvuči čudno, ali je tako...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Luka Jović je odigrao još jednu fantastičnu partiju, ali ovo je poput paradoksa, raste mu cena, što će ga sprečiti verovatno da ostvari svoj cilj i preseli se u Barselonu.

Ajntraht je potvrdio da zvaničnih ponuda nema, a Barselona je nije poslala jer se iskomplikovalo ulaskom drugih klubova u igru.

Naime, kako piše "El Mundo Deportivo", Jovićevi menadžeri su pregovarali sa Realom i Pari Sen Žermenom koji više mogu da plate od Katalonaca, ali i da ponude bolje uslove Srbinu.

Zbog toga su stvari sada komplikovane, i Jović je dalje od Barse nego što je bio.

Jednostavno, Barsa želi da kupi De Lihta, a ako bude ulagala veliki novac u napadača, Grizman je opcija koju gura Valverde, uz to marketinški je isplativiji od našeg igrača. O svemu tome vodi se računa, mada je Francuz skuplji, imaće neuporedivo veću platu, ali u Barsi veruju da bi mogao da im se isplati.

Jović je juče nastavio da trese mreže, cena raste, a to ga udaljava od Barse. Svejedno, imaće ponude Reala, PSŽ, kao i italijanskih klubova, mada je pitanje ko će platiti 80 miliona koliko sada traži klub iz Frankurta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 01.04.2019
17:04

Nadam se da ovo što pišu da ga Real želi je samo patka. Prvo u Realu treba napadač koji bi bio prva opcija, Kejn ili Ikardi, a drugo, Jović se ne bi naigrao u RM kao i Dijaz što ne igra, samo bi stagnirao, još gore potonuo, nadam se da neće otići ni u Barselonu. Po meni klub za njega je Inter ili Totenhem ako ostanu bez Ikardija ili Kejna, ili možda BVB,...

avatar
damjan89
Monday, 01.04.2019
17:02

Na kraju najbolje bi bilo da igra u Frankfurtu jos godinu dana, jer jednostavno imace ugovor na jos godinu dana na kraju sledece sezone, igrace LS sa Frankfurtom a i posle toga ce moci da bira klub jer Frankfurt nece zatezati sa cenom...

avatar
deki trbic
Monday, 01.04.2019
14:14

kako oni misle da uklope Grizman...Lessi Suarez ( zubonja) Dembele, Kutinjo ?

avatar
ViniciusJR
Monday, 01.04.2019
11:31

80 miliona niko nece dati...ako budu zatezali, zeznuce ga, bas kao i SMS-a.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 01.04.2019
11:19

Decko ostani jos jednu sezonu u FRA, pogotovo ukoliko izborite LS. Sl sezone pravac Real umesto Benza.

avatar
JC\'90
Monday, 01.04.2019
10:17

Barsi su potrebni samo Grizman i De Liht realno. Uz to Kutinjo ide kao i Malkom, za taj novac dolazi Grizman.
U vezi ce najvise prostora dobiti Artur i De Jong uz Buskeca. Tu su Aljena, nadam se da ce i Rikija Puiga prebaciti u A tim.

avatar
dejavu
Monday, 01.04.2019
10:16

Ovo dosta pocinje da lici na sagu oko Sergeja.Danas bi ga Lotito verovatno prodao i za 30% manje od onoga sto je odbijao proslog leta. Sada se vidi da on najverovatnije vise nikada nece imati trzisnu vrednost od 9 cifara.Za razliku od njega,Jovic jos uvek nema ni zvanicnih ponuda.Normalno da su ljudi oprezni,jer se bacaka sa ogromnim ciframa,a one su zasnovane na ucinku u samo jednoj sezoni (koja,uzgred,jos traje).Ako Ajntraht stvarno zeli da ga proda,onda bi morali prihvatiti i 50 miliona bez razmisljanja.Inace ce se i njima,kao kod Lotita, pohlepa (verovatno) obiti o glavu.Pa dovoljno da krenu povrede i cena pada duplo u startu...Gvozdje se kuje dok je vruce.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 01.04.2019
18:03

a moze i da predje recimo u Real i prve sezone zabije20 komada, osvoji LS pa sa onda? u trenutku kada se klinci placaju 40 miliona sa nekoliko utakmica u A timovima, prvi strelac Bundes lige vredi daleko vise.... sad kakvu ce karijeru napraviti zavisi koliko od njega toliko i ozbiljnosti kluba... primer ISCO igrac njegovog kvaliteta bio zakucan za klupu, cesto nije bio ni u protokolu. Sustina je da decko treba da ide tamo gde ga bude zeleo iskljucivo trener a ne da je zelja uprave...

avatar
mires
Monday, 01.04.2019
10:01

I na kraju nece nigde..

avatar
LFC 19-ta
Monday, 01.04.2019
09:55

Ne znam logiku, momak treba da bude prvi strijelac Bundeslige. Bez ako ga ne savjetujete da ih ne daje vise. Poenta? Ili se napisalo samo da bi se Luka Jovic jos vise promovisao a i to mu dize cijenu pa mu dodatno otezavate prelazak u Barsu :)))))) Mozda da ne pisete po 8 tekstova u 7 dana o odredjenim personama aaa?