PAOK strahovao za napad, doveo štopera i veznog

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Strahovali su u klubu iz Soluna kako će funkcionisati napadačka linija nakon odlaska najboljeg strelca u Al Itihad, a poslednjeg dana prelaznog roka doveli su veznog igrača Porta i štopera Rostova.

Epa/Georgios Kefalas
Epa/Georgios Kefalas

Povezane vesti

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka vicešampion Grčke uradio je dva velika posla i dodatno pojačao svoj tim pred odlučujuće borbe za titulu.

Očekivali su navijači PAOK-a zamenu za Aleksandra Prijovića, ali je klub u smiraj prelaznog roka angažovao štopera i centralnog veznog pošto se u prethodnom periodu pokazalo da realizacija neće predstavljati problem.

Juče je u Solun stigao Portugalac Serhio Oliveira (26) kojeg je PAOK uzeo na pozajmicu sa opcijom kupovine na kraju sezone. Oliveira igra na poziciji centralnog veznog i stigao je iz Porta.

U poslednjem satu prelaznog roka PAOK je ozvaničio još jedan transfer. Reprezentativac Islanda Sverir Ingi Ingason (25) pojačao je defanzivnu liniju crno-belih iz Soluna. Bivši član Rostova potpisao je ugovor do leta 2022. godine.

Nema zvanične potvrde, ali se spekuliše da je PAOK za Ingasona platio 4 miliona evra!

Na taj način PAOK je stavio tačku na zimski prelazni rok u kojem je ostvario rekordnu zaradu od 10 miliona evra nakon što je Al Itihad aktivirao odlaznu klauzulu u ugovoru Aleksandra Prijovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke