Pao potpis - Duško, zaslužio si svaki cent, u zdravlju da ih potrošiš!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.05.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Najave ozvaničene, Duško Tošić ima novi klub!

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Ono o čemu smo već pisali pre nekoliko dana, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - srpski reprezentativac Duško Tošić novi je fudbaler kineskog Gvangžua R&F, koji sa klupe vodi Dragan Stojković Piksi!

Pomenuti klub je ovaj transfer potvrdio i na društvenim mrežama, Tošić je promovisan i već je pozirao u dresu Gvangžua R&F, što možete i da vidite u prilogu.

Tridesettrogodišnji srpski štoper u Kinu stiže iz turskog Bešiktaša, čije je boje branio u protekle tri godine. Tošić je sa novim klubom potpisao ugovor na dve i po godine, Bešiktaš će na ime obeštećenja inkasirati pet miiona evra, a prema informacijama koje su ovh dana stigle iz Turske, Gvangžu R&F će Tošića plaćati 5.8 miiona evra godišnje.

To je, naravno, njegov najunosniji transfer u karijeri, čime je naplatio dugogodišnji vredan rad, uz neosporne igračke kvalitete.

Ovo je već druga odlična vest za Tošića danas, s obzirom da se njegovo ime nlazi i na skraćenom spisku reprezentativaca pred početak priprema za Mundijal.

Inače, u Kini je šampionat u toku, odigrano je 10 kola do sada, a Piksijev i Tošićev tim je trenutno na sedmoj poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova, četiri manje od vodećih Šangaj SIPG-a i Šandong Lunenga.

Znate već da je Tošić karijeru započeo u OFK Beogradu, u Srbiji je ostavio trag i u Crvenoj zvezdi, a u inostranstvu je branio boje Sošoa, Portsmuta, Verdera, Kvins Park Rendžersa, Genčlerbirligija, Bešiktaša...

Sada započinje novi izazov, verujemo da će uz Piksijevu podršku pokazati i Kinezima da zaista mnogo vredi.

Srećno, Duško.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 18.05.2018
15:05

U naslovu Duško, zaslužio si svaki cent? A cime to molim vas?!nSamo ovu budalasti Kinezi mogu dati toliku platu njemu

avatar
Carina_11303
Friday, 18.05.2018
16:43

Zato sto je mogao da ima mnogo bolju karijeru da nije zrtvovao igranje u Verderu za nastup na OI za reprezentaciju. I niko to ne zna da ceni. Cak i sada, kad se nikog ne tice sta on radi, ima ovakvih komentara. Zasto ne bi te nerealne pare uzeli Gudelj i Tosic nego razni Brazilci i ostali igraci iz Juzne Amerike. Svaka cast Piksiju, treba jos nekoliko igraca da dovuce kod sebe.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 18.05.2018
13:15

..tek će sad Karleuša da nap prepere mozak!

avatar
Mino Raiola
Friday, 18.05.2018
13:13

Al će Jeca Karleuša da troši.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.05.2018
17:08

I ovako kupuje torbe od 10k evra.

avatar
jv
Friday, 18.05.2018
13:13

Odlican stoper, meni bi bio starter u reprezentaciji.