Pao dogovor sa Lautarom, ovo su opcije za finalizaciju transfera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.03.2020.
14:47
Izvor: Sportske.net

Argentinac je pristao, Barsa sada traži module za završetak posla...

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Lautaro Martinez je dogovorio svoje uslove sa Barselonom. Naime, italijanski mediji prenose da su Katalonci u dogovoru sa agentom prihvatili njegove zahteve, pa će on čekati dogovor dva kluba.

Ali, ovo je teži deo.

Jedna od varijanti u kojoj se Inter ništa ne pita je da za Argentinca bude isplaćena klauzula od 111 miliona evra u prvoj polovini jula. Ali, za Nejmara i Lautara nema dovoljno keša u Barsinoj kasi.

Zbog toga oni nude razmenu, Kutinja kao deo transfer, Brazilac bi se vratio u Inter, ali Italijani nisu baš oduševljeni. Semedo i Vidal su mete Kontea, ali i ovde ima nesuglasica.

Naime, Inter pristaje da jednostavno dobije Čileanca i Portugalca na dvogodišnju pozajmicu, a da Barselona isplati u dve rate novac za Lautara, u iznosu koji bude dogovoren.

Ne zanima ih Artur, koji je takođe na stolu, dok Barsa ne želi da pregovara oko Dembelea.

Kazino baner


Bilo kako bilo, oba kluba žure da nađu rešenje, jer Inter mora da promeni napadače, Sančez odlazi, ne žele da se Ikardi vrati, Espozita će poslati na pozajmicu. Uz Žirua, žele Obamejanga i plus jednog mladog napadača, recimo Pinamontija koga su poslali u Đenovu, pa će od sadašnjeg napada ostati samo Lukaku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 25.03.2020
01:09

Obrace ih Marota ko niko drugi , siguran sam

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 24.03.2020
22:04

Morate da shvatite da je Lautaru Inter bio samo usputna stanica i da on uopste nema namjeru tu ostati vec zeli u jaci tim. Inter i Conte su se zestoko precijenili nista od LS pa ni od titule...

avatar
No rules
Tuesday, 24.03.2020
18:11

Jeste, prodace Lautara potom i Lukakua, onda ce da kupe Zirua i Pandeva.. znam da vam je dosadno na poslu, ali dajte malo
..😂

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 24.03.2020
17:30

Zasto uopce prodaju Lautara ??? Rijesili se Icardija ok to jos donekle kuzim makar je i to greska pa sad ovoga da bi doveli koga ??? Zirua ?? A vidim ni Sancez im nije po ukusu ???

avatar
Tuesday, 24.03.2020
16:57

Carski si udavio sa Lautarom.

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.03.2020
16:55

Ko da gledam izabrat ce najgori moguci izbor po njih ovi iz Barce.

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 24.03.2020
16:43

Koje su ovo Kombinacije svaki dan padne po jedan novi dogovor a od toga nista konkretno, Taj Samemedo vredi maximalno 30 miliona erva. dok Vidal vredi 5 do 10 miliona, ovde ce pre biti da ako Barsa zeli Lautara mora da plati kluzulu koja iznosi 111 miliona evra odma. ne moze ni Inter da kupi Obamejanga za klikere. stavice im uslov kakve rate plati i vodi, ni Inter ne moze da dobije neke rate za Obamejanga od Arsenala. Kaze rate pa sto ne kupe Nejmara na rate ako je to moguce. nema tu nikakve rate morace da plate sve i da vode. ko samo moze i da pomisli sa je Inter socijalna ustanova da nudi rate kako bi Barsa imala novac za Nejmara da plati odma sve PSZ-u

avatar
Karambol
Tuesday, 24.03.2020
21:54

Objasnio si brate sve, i ako nisam navijac Intera iskreno ne vidim poentu zasto bi Inter prodao Lautara, a krenuli su napokon da se dizu iz pepela. Ikardija ce najverovatnije prodati i on ce im doneti novac u kasu.

avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 25.03.2020
12:24

A sta ako sam igrac zeli da napusti Inter? Naravno uzmimo u obzir da je ovo tacna vest, zar nije cudno da su se vec dogovorili oko plate, da igrac ne zeli da napusti tim do ovog dogovora nikad ne bi ni stigli. Ali opet, treba ipak sacekati prelazni rok, pa cemo videti ko ide a ko ostaje.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
01:54

Taj Semedo dosad nije bio u prici, bio je bar do juce Artur, Vidal, jedno vreme i raketic! Od jece se pocelo pricati i o Kutinju, da kao neko od njih bude u zameni za Lautara! danas sasvim treca ili cak cetvrta prica! Semedo vredi oko 50 miliona jedno vrme ga je trazio PSZ i placao je oko 50 miliona, ali barca nije imala zamenu za njega i zato ga nije prodala, Vidal vredi oko izmedju 25 i 30 miliona! Ali kad zamena onda sve to drugacije racuna! Mnogi klubovi isplacuju u dve ili tri i vise rata, zbog olaksice poreza ili zato sto nemaju gotovinu! PSZ je Nejmara odkupio cak u tri rate, zbog toga da nebi prekrsio ferplej, posto se u to vreme na njega sumnjalo da radi radnje! Ovo sto pisu o barci i interu nema veze, sasvim je drugacija prica! Interu trebaju i igraci i trebamu i novac da kupi druge! Lautar i jos neki igraci ce da odu posto je inter ispao iz LS, a i znak pitanja je i sledeca LS, zato ce vise njih da gledaju da odu! Stoper Godin ce da ode iz untera psto Konte nije zadovoljan sa njim zato ce interu da treba Semedo, mozda je sad on u opticaju! Sad i ako se svi ovi mladi igraci vrate sa pozajmice u barci, onda ce inter imati veci broj da odabere za zamenu!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
01:44

Inter ne prodaje, oni i nebi da ga prodaju, vec mu je klauzula niska pa svaki klub ga moze odkupi i inter se tu ne pita nista vec samo igrac! Ako to nisi znnao sad znas! Klauzula je samo 111 miliona u prvoj polovini jula, i ko u to vreme prvi uplati tih 111 jedanaest miliona on je njegov! Barca navodno ima neki dogovor sa ugracem Lauterom, preko Mesija posto su oni argentinci i igraju zajedno u reprezentaciji i dobri su!