Pao dogovor Rome i Napolija, šta će biti sa krilom iz Torina?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.07.2020.
20:21
Izvor: Sportske.net

Dve strane su se dogovorile.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Napoli je dogovorio dolazak Viktora Osimena iz Lila, italijanski mediji prenose da se radi o ceni od 50 miliona evra, da bi "Doge" mogle da zarade još 10ak, ali i da će put stadiona "Pjer Moroj" otići i iskusni golman Orestis Karnezis.

Francuski mediji sa druge strane prenose da se radi o transferu teškom čak 80 miliona evra, da će Napoli odmah platiti 70 i da će francuski klub moći da se nada zaradi od još 10 miliona evra na ime bonusa.

Bilo kako bilo, Nigerijac je navodno već parafirao ugovor, on će izvesno zarađivati 4,5 miliona evra po sezoni.

Tako je Napoli završio veliki posao, ali jasno je da je to samo početak letnje pijace pod Vezuvom.

Još u januaru je De Laurentis krenuo u rekonstrukciju ekipe, a sada bi posle Osimena u klub mogao da stigne i turski reprezentativac iz redova Rome Čengiz Under.

Cengiz Under

Bivši igrač Bašakšehira je nestao sa radara u sezoni za nama, pa je u drugi plan zbog povreda, upisao je svega devet nastupa kod Fonseke.

Postalo je jasno da će promeniti sredinu, Napoli je pokazao interesovanje, ponudio i 25 miliona evra na ruke uz još šest miliona evra na ime bonusa, Baldini je pokušao da uveća cenu na oko 35 miliona, nadao se i ponudi iz Evertona.

Ipak, na kraju je navodno pristao na ponudu sa "San Paola", Under bi trebalo da zarađuje oko 2,8 miliona po sezoni u Napulju, parafiraće četvorogodišnji ugovor.

Ostaje pitanje šta će biti sa Federikom Bernardeskijem, koji je takođe želja Napolija, pisalo se da bi mogli da obave trampu sa Juventusom i put Torina pošalju Arkadijuša Milika, ali dolazak Undera bi mogao da promeni stvari.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke