Pao dogovor, Roma kupila igrača Barselone!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.01.2020.
12:24
Izvor: Sportske.net

Otkup obavezan, momak bi mogao da bude otkrovenje...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Više nema dileme, Barselona je prodala Karlesa Peresa Romi. Mladi napadač je otišao na pozajmicu sa obaveznim otkupom od 13 miliona evra, plus dva vezana za bonuse.

Zapelo je oko mogućeg povratka, veruje se da je u ugovor ugrađena klauzula da Barsa može da ga otkupi. Recimo, oni su prodali Todiboa za 25 miliona Šalkeu, a duplo više će morati da plate ako Francuz stekne afirmaciju i zasluži šansu da se vrati.

Slično je i sa Peresom, on je pokazao u nekoliko navrata ove sezone da ga čeka velika budućnost, radi se o igraču koji je debitovao prošle sezone, ove odigrao desetak mečeva, dao jedan gol. Ima 21 godinu, prošao je La Masiju, iako je karijeru počeo u Espanjolu.

Recimo i to da je debitovao i za mladu reprezentaciju, da je u omladinskoj bio jedan od najvažnijih igrača, a da je sa Barsinim omladincima osvojio pre dve godine Ligu šampiona.

U Romi će dobiti šansu, tako su Rimljani posle propasti transfera Politana, kao i nemogućnosti da dovedu Šaćirija, našli pojačanje u ofanzivi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 25.01.2020
21:03

Barcin trener, bolje da je ovog mladog igraca Peresa stavio da igra spic a ne ovako sto kombinuje sa ova tri igraca, on kombinuje i sve je otislo i stvorio se lom! Ovako bi on igrao sam spicu a ostali bi igrali fudbal a ne ovako tri igraca igraju kao navodno spicu a nijednog nema napred ili u sesnaestercu i samo dodavanje i trazenje Mesija da bi on postizao golove da bi opet bio naj bolji strelac! To je sad ogromna greska kkad im fali spice igrac oni i dalje gledaju da igraju za Mesija, to je greska! Tako su isto igrali i protiv Granade i isto lose su prosli, ovaj trener nesto nerazume ili ne shfata da to neide, nije islo ni protiv Granade i ako e slabija od Valens, e protiv jake valensije evo kako je proslo! Znaci sve u svemu je lose i trener i igracii, i naravno barca nema igrace!

avatar
P. S.
Saturday, 25.01.2020
15:48

To je negde i realni maksimum koji su mogli dobiti. Za njega je svakako bolje da igra negde negoli da sedi na Barsinoj klupi, pa ako ima nekog talenta (koga ja ne vidim) onda će svakako biti otkrovenje. Sa druge strane ne verujem da će Barsi mnogo nedostajati taj jedan gol i 2 dobra centaršuta na 10 utakmica.