Pao dogovor, Artetina bomba za kraj prelaznog roka!

Autor: Milovan Longinov
petak 25.09.2020.
20:23
Izvor: Sportske.net

Mikel Arteta dobija odlično pojačanje.

EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool
EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal postigao je sve lične uslove sa vezistom Liona, Usemom Auarom.

Brojni izvori potvrdili su da Auar ima dogovorene uslove sa Arsenalom, iako je želeo da pređe u Barselonu ili Juventus.

Danas je stigla informacija da je na kraju izabrao da sarađuje sa Artetom i sada još mora da sačeka da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Navodno, to može da predstavlja problem, ali Auar je već ranije poručio Lionu da želi da ode ovog leta, što je olakšavajuća okolnost za Arsenal.

Londonski klub može da izdvoji oko 40 miliona evra, Lion je od starta tražio 50, ali se očekuje da postignu dogovor do kraja prelaznog roka.

Auar ima 22 godine, ali je već odigrao 139 utakmica za Lion i postigao 24 gola.

Ako pogledamo trenutni tim Arsenala, utisak je da je Auar igrač koji nedostaje za jači Artetin tim, mada, iskreno bi im onda još savršeno "legao" Tomas Parti, ali teško da će Tobdžije moći da priušte obojicu. 

Arsenal je doveo Salibu i Magaljesa na poziciji štopera, došao je Vilijan da igra desno, pa ostaje još samo da se ojača vezni red, nakon što je Dani Sebaljos obnovio pozajmicu na još godinu dana.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Friday, 25.09.2020
22:47

Ne znam bas koji su to brojni izvori.. Dok ne potvrde Ornstajn, Romano, Sky ili BBC, ne vjerujem. Na kraju krajeva i oni mozda omanu, dok se ne uslika sa dresom, nema od tog nista. Za sad se samo nadamo da ce stici.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 25.09.2020
22:26

Sta reci , mozda , mozda je Parti bio bolja opcija , ali i ovo je odlicno ! Kakav prelazni rok za Arsenal , kapa do poda !!!

avatar
MixEr
Friday, 25.09.2020
21:52

To da je on dogovorio sa Arsenalom uslove to se zna već 15 dana. To se pisalo u manje više svim ozbiljnijim novinama. Glavni problem je Lion koji čeka bolju ponudu od Arsenalove

avatar
BancheS_Arsenal
Friday, 25.09.2020
20:51

Radi Arteta fantastičan posao