Panika u Solunu, koga umesto Prijovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
18:18
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Grčke i aktuelni lider tamošnjeg fudbalskog šampionata pomirio se sa odlaskom Aleksandra Prijovića.

Epa/Str
Epa/Str

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović otvoriće 2019. godinu transferom kakav se samo poželeti može.

Najbolji strelac PAOK-a doneće crno-belima iz Soluna zaradu od 8 miliona evra (dva miliona idu Legiji), a pritom će obezbediti i nekoliko narednih generacija u svoje porodice.

Napadač PAOK-a potpisaće ugovor na četiri i po godine sa Al Itihadom koji mu garantuje zaradu od 27 miliona evra plus bonuse (25.000 evra za gol i 50.000 evra za pobedu).

Za to vreme u Solunu pokušavaju da ugase požar nastao odlaskom najboljeg strelca ekipe i miljenika navijača. Svi su verovali da će Prijović voditi PAOK do dugo čekane titule, a sada valja nači čoveka koji će nastaviti da pogađa umesto srpskog internacionalca.

Prva meta lidera grčkog šampionata biće iskusni Šveđanin Markus Berg (32) koji trenutno nastupa za l Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pored bivšeg napadača Hamburga na spisku željenih pojačanja nalazi se Argentinac Fakundo Fereira (27) koji je prošlog leta kao slobodan igrač stigao u Benfiku iz ukrajinskog Šahtjora.

Pošto je situacija ozbiljna PAOK razmatra povlačenje svog napadača Eftimiosa Kulurisa (22) sa pozajmice. Radi se o najboljem strelcu grčkog šampionata koji je sa 11 pogodaka najzaslužniji što Atromitos zauzima visoku treću poziciji na tabeli posle 14 mečeva.

Problem je u tome što je prošlog leta Kuluris poslat na jednogodišnju pozajmicu i što će Atromitos na sve načine štititi svoje interese u ovoj priči.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke