Panika u Interu, pregovarali sa "El Flakom", zaledio ih Ikardi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.01.2018.
10:03
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Interu dosta svega, preživljavaju teške trenutke, bez pobede su u 2018. a sada još i ovo...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sa ovakvim stvarima kada je Mauro Ikardi u pitanju morate da računate. On se izgleda trudi da skrene pažnju, poslao je poruku "Doviđenja" koja je odmah digla na noge Italiju.

Na to su se nadovezale tvrdnje iz Argentine da se dogovorio sa Interom i da danas u Milano stiže ponuda 106 miliona plus Mateo Kovačić nekadašnji igrač Inter, za koga je Real platio 30 miliona.

Na leto, Ikardi, ta klauzula važi samo u prvoj polovini jula, može da ide za 110 miliona, mnogi računaju da je ovo bolja ponuda, ali je problem što Inter nema zamenu a svim silama se bori za top 4.

U novoj godini im toliko loše ide da su najgori tim u Seriji A zajedno sa Kjevom, nemaju pobedu u 2018.

Ali, sigurno da u ova dva dana neće pustiti Ikardija, čak i da Real dođe sa ponudom, dok sa druge strane ne uspevaju da završe posao za Pastorea.

Sinoć je izgledalo da je blizu, ali PSŽ ne odustaje, traže obavezan otkup na kraju sezone i još naravno novac za prolećnu pozajmicu. Njima i Interu je isti problem, FFP visi nad glavom, jedni bi sigurno da prodaju, drugi da izbegnu obavezu da kupe.

Sam Argentinac hoće u Inter, iako trener Emeri ne želi da ga se odrekne, "Mršavko" veruje da bi neigranje u PSŽ ugrozilo šanse da ode na Mundijal, mada je on standardan u ekipi "Gaučosa".

Manje od dva dana do kraja, hoće li kompromis biti nađen, da li će Inter probati da klauzulu o obaveznom otkupu veže za plasman u Ligu šampiona ili broj nastupa Pastorea, no, PSŽ ni na to ne pristaje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.01.2018
19:12

Sportski direktor Intera je izjavio da nema uslova za transfer Havijera Pastorea, veruje se da Inter samo želi da ga uzme na ugovor o kreditu, dok PSŽ želi uključiti obavezu otkupne klauzule u ugovoru, nešto što Interu izgleda neizvodljivo

avatar
Garban
Tuesday, 30.01.2018
16:03

A koji bi to klub želeo da dovede ovakvog Benzemu?

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.01.2018
00:19

Onaj gde Zidan ode.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 30.01.2018
14:09

Druze, kad sledeci put pises tekst, potrudi se da bude malo citljiviji...

avatar
Offside
Tuesday, 30.01.2018
11:54

Realu bi bilo bolje da proda Benzemu ako dovodi Ikardija nego da salje Kovacica kao kusur.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 30.01.2018
11:35

Sve veliki znalci. Objavio sliku i poceli neki anonimusi da se utrkuju sa pricama. Sto nisu o tome obavestili pre slike? Jer svi se kunu u proverenost tih vesti