Palas kupuje u Juventusu, Juve se "krpi" u Romi, a Roma kod Mihe?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.02.2017.
21:24
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi italijanski "Kalčomerkato", Kristal Palas bi mogao da pokrene pravu "lavinu" transfera.

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Ekipa Sema Alardajsa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu Premijer lige, ali izgleda da u upravi veruju u opstanak.

Spremili su ponudu za fudbalera prvaka Italije, kako bi Alardajsu stavili što bolji tim na raspolaganje u narednoj sezoni i izbegli neprijatnosti koje su ih zatekle ove takmičarske godine.

Žele Marija Leminu u svojim redovima, spremni su da plate 20 miliona evra i mladog Francuza upare sa Lukom Milivojevićem, koji je ove zime stigao iz Olimpijakosa na "Selhrst".

Ukoliko izbore opstanak, obezbedili bi prvi uslov za angažovanje Lemine, a dolazak francuskog fudbalera u London bi naterao Juve da mu pronađe zamenu.

Navodno je prva meta "Stare dame" vezista Rome Leandro Paredes, iako Spaleti nije voljan da ga pusti, u Juveu veruju da bi novac od Lemine mogli da iskoriste i pojačaju ponudu za talentovanog Argentinca.

U tom slučaju bi "Vučica" ostala bez važnog igrača, te bi i oni morali da potraže rešenje, a šuška se da bi u slučaju da ostanu bez Paredesa, sve snage usmerili ka angažovanju veziste Torina Danijelea Bazelija.

Dakle, ukoliko Palas zaista dovede Leminu, mada za njim vlada i interesovanje Monaka i Votforda tako da je odlazak iz Torina sasvim izvestan, Juve će pokušati da angažuje Paredesa. Ukoliko se i ideja torinskog kluba ostvari, Roma će ostati bez Argentinca u vezi, te će se potruditi da angažuju mladog vezistu "Bikova", pa bi u tom slučaju Siniša Mihajlović ostao bez bitnog igrača u sredini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Radulović
Sunday, 19.02.2017
02:32

Paredes igra samo ako je neko povrijedjen. Spaleti je probao da od njega napravi nekog da zamijeni Pjanica, ali ni on a izgleda ni Gerson nijesu dorasli tom zadatku. Bolje je uzeti pare za njega, pa makar i od Juventusa, nego da nam propada na klupi kao Iturbe i slicni.

avatar
Marko Mldenovic
Sunday, 19.02.2017
01:30

Koja je logika dati Paredesa a dovesti Bazelija?

avatar
Wednesday, 22.02.2017
20:59

Ne uklapa se...

avatar
Milan Mihajlovic
Sunday, 19.02.2017
01:22

Paredes nije vazan igrac rome ali jeste talentovan. I ne verujem da ce u Juve.