Pala odluka, najskuplji napušta Real, trojica svim silama žele na njegovo mesto!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.12.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

To da je kraljevski klub magnet velika je istina. Oni su prelomili, možda je to trebalo da urade prošlog leta, a kako piše "Don Balon", trojica igrača veruju da imaju šansu da se dokopaju Reala narednog leta!

EPA/J.P.GANDUL
EPA/J.P.GANDUL

Povezane vesti

Španski list "Don Balon" piše da je odluka već donesena i da će Garet Bejl sigurno napustiti klub.

Real će ga prodati, mada ne za 100 miliona koliko traže, jer to neće niko platiti. On je bio svojevremeno svetski rekorder u visini transfera, Perez bi da vrati veći deo novca, ali je svestan da bi Velšanin za najviše 70 ili 80 miliona mogao da se vrati na ostrvo.

Murinjo je veoma zainteresovan, kao i Totenhem, koji želi da vrati najskupljeg igrača u svojoj istoriji.

To će otvoriti prostor za nove transfere u Realu, list tvrdi da su agenti trojice igrača već kontaktirali Real i da su njihovi klijenti veoma zainteresovani za dolazak među "Los Blankose".

Najkrupniji ulov bio bi Paulo Dibala, ali njegov transfer ne bi bio manji od 200 miliona evra, koliko bi bilo potrebno recimo i za Harija Kejna. Argentinac bi radije u Real nego u Barselonu kod Mesija, jer veruje da bi među "Los Blankosima" ima više prostora.

Drugi je Julijan Dreskler iz Pari Sen Žermena koga je Real ranije hteo. Ako bi Lev zamenio Zidana na klupi narednog leta, Nemac bi bio sigurno njegovo pojačanje po meri, tim pre što nema dovoljno mesta u PSŽ, a ne bi bio ni tako skup kao Dibala.

I treće ime je Gonzalo Guedeš koji je na pozajmici iz PSŽ u Valensiji, ali ne želi da se vrati u Pariz, i mnogo radije bi u Real. Sigurno bi Francuzi zacepili veliku cenu jer momak blista u redovima Valensije, ali bi Mendeš mogao da isposluje transfer.

Real bez obzira na ishod sezone čeka remont, tražiće zamenu za Bejla, novog napadača umesto Benzeme, a ko zna, šta bi se moglo desiti sa Ronaldom. Takođe, dovešće i novog golmana, a traži se i štoper, mnogo imena je u igri, imaju ogroman novac i spremni su da potroše na renoviranje tima, kako se priča, oko 300 miliona evra.

Večeras ih čeka težak ispit, gostuju na novom "San Mamesu", pored katedrale nikada nije lako, mada su dobili poslednja dva meča na ovom gostovanju, ali su pre toga dva puta ostali bez trijumfa. Nema ponovo povređenog Bejla, kao ni Asensija, videćemo hoće li konačno početi da igraju na nivou iz prošle sezone. Meč u Baskiji zatvara subotnji program u Primeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SL_Komedija
Saturday, 02.12.2017
16:48

Ovo već postaje smešno, kao i ona priča o Kutinju i Barsi, tako i ova.Na kraju možda se i nešto dogodi od ovih gluposti što se pišu svaki dan.

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:07

Odlicno, Bejl je sjajan fudbaler ali niko ne moze progutati njegove povrede.

avatar
Mino Rajola
Saturday, 02.12.2017
13:45

Kad se Real rasgoropadi u LŠ na proleće, biće veselo.

avatar
Stefoon
Saturday, 02.12.2017
13:44

Eeej Dibala 200 miliona. Hahahahaha

avatar
Mangus
Saturday, 02.12.2017
13:21

Ja na leto ocekujem da real dovede golmana (ne treba im ali zele ga), jednog stopera, napadaca i nekoga umesto Bejla.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 02.12.2017
13:18

Ova bi pojačanja po meni bila idealna: Kepa-mlad, perspektivan, već sada odličan golman, Španac, Kulibali/Laport-obojica su top, Menije/Odriozola-Ašraf je neiskusan, ova dvojica bi se sa Karvahalom rotirali, ratosiljati se Bejla i kupiti Guedeša, dovesti Vernera/Kejna, a Benzema bi mogao igrati neke slabije utakmice, ipak je on bitan u igri iako mu je završnica katastrofalna. Mora se napraviti rekonstrukcija, jednostavno mora.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 02.12.2017
12:21

Kakve su cjene danas tih 300 mil mozda nisu dosta za dva prava igraca Uzas

avatar
LuckyStrike
Saturday, 02.12.2017
12:00

Bejl i benzema moraju da odu... ronaldo treba vise na klupi da bude i da igra bitnije utakmice ( ako bude ponuda treba ga mozda i prodati)... Dibala i draxler msm da treba da se dovedu... a treba pokusati varnera ili levandovskog dovesti kao špica.. kejn ja msm da se ne bi uklopio u primeri... stoper jedan i gotov prelazni rok... kros -modric ( casemiro) - isko - dibala - draxler varner ( levandovski ) meni bi se ovako nesto svidelo 4 2 3 1... modric i kros defanzivnije isko ispred po bokovima drexler i dibala i varner ili leva u spicu... ali moze i da ih rotira kako zeli... da napomenem posto ce neko vrvtn reci asensio sebaljos... sebaljos skoro da nije ni igrao tako da nmg da ga okarakterisem a asensio msm da nije toliki kvalitet koliki se priča da jeste ( iako sam i ja govorio da je macka ranije ).. ovo je moje neko misljenje sta bih ja uradio... sad neka bude kako bude ali ovako ne ide kako je sada... poz ekipa

avatar
Saturday, 02.12.2017
11:59

200 milki Dybala....200 milki Kejn....gde ode danasnji fudbal?

avatar
Jasminn
Saturday, 02.12.2017
17:15

Naporni su ovakvi komentari

avatar
Rasel Krou
Saturday, 02.12.2017
11:58

Zaboravio sam da dodam, CR nece nigdje iz Reala bar jos narednu sezonu, a od para koje Real dobije od prodaje Hamesa (99% se nece vratiti u Real) moze se dovesti jos jedno pristojno pojacanje za ofanzivnu liniju, da ulazi sa klupe i pomaze kada CR, Grizman i Asensio ne bi imali dobar dan.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 02.12.2017
11:53

Za Dibalu i Kejna nikada ne bih dao 200m, vrhunski su igraci, to je nesporno ali 200 miliona je previse. Bejlu se treba zahvaliti na saradnji, to je trebalo uraditi jos ljetos, nekih 60 miliona je realna cijena za njega, dodati jos 40 milki i dovesti Grizmana. Za golmana Smajhela iz Lestera, naravno da bi De Gea bio bolja opcija ali Murinjo bi to kocio svim silama. Pored Grizmana i Smajhela dovesti jos jednog stopera (Aldervild iz Totehema ili Laport iz Bilbaa) i ne treba niko vise. Uz prodaju Bejla za ovo navedeno trebalo bi doplatiti 130-140 miliona a to je novac koji Real ima u svakom trenutku.

avatar
Don Carlo
Saturday, 02.12.2017
11:38

Tako je Perezinjo