Paje se vratio iz "izbeglištva", spasao ga Bilić!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.01.2017.
09:13
Izvor: Sportske.net

Najveći januarski transfer u Evropi dobio epilog, na kraju Francuz može da zahvali menadžeru jer nije poslužio za primer.

AP Photo/Frank Augstein, File
AP Photo/Frank Augstein, File

Povezane vesti

U Vest Hemu su želeli da zalede Pajea do leta. Jednostavno, imaju dovoljno novca da ga ne prodaju i jedan od iznerviranih vlasnika je priznao da je Francuz trebalo da posluži kao primer.

"Žao nam je što nije pokazao lojalnost klubu i navijačima u koju se zaklinjao kada je potpisao bogati ugovor prošle sezone", kažu u Vest Hemu.

Predsednik Saliven je smatrao da ga ne treba prodati, ali su ga Bilić, kao i igrači, uverili da je najbolje da Paje ode.

"Bićemo jači bez njega, sa timom koji imamo i pojačanjima koje smo doveli", dodaju u Londonu.

Zvuči kao kiselo grožđe, ali sa druge strane oni su propustili letos priliku da dobro unovče Francuza. Sada su prodajom od oko 30 miliona evra, jasno zaradili, ali ne toliko kolika mu je bila cena nakon fantastične sezone.

Ove je igrao znatno lošije, mada od kada je napustio tim Vest Hem pobeđuje.

Otrovna strelica je stigla juče od Marseja.

"Posle godinu i po dana egzila u Engleskoj, Paje se vratio u svoj Marsej, ovde gde ga vole i gde je idol navijača", piše u saopštenju francuskog kluba.

Bilo kako bilo, isterao je svoje, Dimitri Paje je ponovo na "Velodromu", a posle svega, stiče se utisak da u Vest Hemu neće previše žaliti za ovim fudbalerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke